Galerija Camila Cabello Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 5 +4 Camila Cabello - 6

Što to Camila sprema? Nešto se sigurno kuha! Objavila je na Instagramu fotke s novom bojom kose i obrisala sve svoje stare objave na kojima nema takvu kosu. Ušla je u neku novu eru, a to vjerojatno znači i nova glazba.

Otkad je na sceni Camila Cabello ima tamnu kosu. Mijenjala je frizure, ali je ostala vjerna svojoj prirodnoj boji. Sve do sada! Zato je to tako veliko iznenađenje za sve njene fanove. Osim što je promijenila boju kose, obrisala je sve svoje prijašnje objave s Instagrama na kojima nema novu kosu. Ofarbala se u plavo!

Taylor Swift - 5 Taylor Swift je otkrila veliku tajnu na Grammyjima – fanovi su izvan sebe danas

Neki su joj čak napisali u komentarima da ju nisu na prvu prepoznali i da su mislili da je to Sabrina Carpenter. Nova joj kosa stoji odlično!

 

 

U jednoj je objavi samo misteriozno napisala „Vrijeme je“, a u drugoj je napisala „RIP kratka era laži i prijevara“. Sve zvuči kao da se sprema novi album, možda čak nešto totalno drugačije nego što smo navikli čuti od Camile do sada. Kada bi ta nova era u koju ulazi s plavom kosom mogla započeti i kada će izaći nove pjesme, to još nije otkrila.

 

 

Ako je htjela ostaviti dojam, uspjela je. Sve su oči uprte u Camilu!

Sinoć su se održali Grammyji, a ovo je top 8 odjevnih kombinacija slavnih o kojima se priča Billie Eilish i Taylor Swift na Grammyjima 2024 Madison Beer na Grammyjima 2024 Miley Cyrus na Grammyjima 2024 +5 Billie Eilish na Grammyjima 2024

Camila Cabello Nova boja kose nova frizura Promjena frizure drastična promjena kako sada izgleda

Još vijesti