Slika nije pronađena

Sa šminkom, bez šminke, u fensi odjeći, u običnoj majici i trenirci – kako god okrenuli, J. Lo uvijek izgleda odlično. A sada je u novom videu to još jednom dokazala i pokazala svima.

Iako već ima 50 godina, i dalje izgleda kao da ima 20. J. Lo uporno tvrdi da se nije bacila pod nož kada su u pitanju estetske operacije na licu, kao niti da je ikada stavljala botoks. Vjeruje u prirodno starenje i kaže da je za njen izgled kože zaslužna samo kvalitetna kozmetika. Slučajno je baš sad pokrenula svoju liniju kozmetike koja je ove godine ugledala svjetlo dana. Tom je prilikom pred kamerama napravila malu demonstraciju proizvoda i skinula svu šminku. Poznato nam je da ju viđamo u ovakvim izdanjima.

A 'za po doma' J. Lo ipak izgleda ovako.

Iako ne izgleda kao na fotkama s crvenog tepiha, i dalje je totalno wow, ali bi li ju prepoznali da ju sretnemo na ulici? Nismo baš sigurni. J.Lo je najbolji dokaz da šminka može učiniti čuda, ali i da se trebamo paziti na svoju kožu da bi se u njoj osjećali dovoljno ugodno da na kraju dana tu svu šminku skinemo i bez problema objavimo selfie na Instagramu.

Pogledajte još:

Hailey Bieber je podijelila svoj najveći modni FAIL: Ovaj outfit ne bi više nikad stavila na sebe [FOTO]

Što je to Billie Eilish objavila jučer na Instagramu da je izgubila 100.000 pratitelja?

Top 10 najlajkanijih fotki na Instagramu 2020. godine: Ona na prvom mjestu ima skoro 20 milijuna!

celebrity no makeup j. lo bez šminke Jennifer Lopez

Još vijesti