Blake Lively i Cole Sprouse

Svi imamo neku sramotnu grešku u životu za koju bi najradije da se nije nikada dogodila i koju želimo izbrisati iz sjećanja. Tako je i s glumcima s nekim ulogama. Samo što oni imaju problem da ne mogu samo tako zaboraviti ove svoje sramotne uloge.

U mladosti i na početku karijere najčešće pristaju na neke uloge zbog kojih onda kasnije požale. Sigurno će svaki glumac imati jednu ulogu na koju bi najradije zaboravio. Bilo da je to bio skroz pogrešan lik za njega, snimanje nije prošlo dobro ili krajnji rezultat nije ispao onakav kakvog su ga očekivali. Događa se najboljima da odaberu krivu ulogu, ali sada tu više ništa ne mogu. Ovi su glumci priznali koje su to njihove uloge kojih se danas srame i najradije bi da se nikada nisu dogodile, piše Vogue. Za neke je razumljivo da ih se srame, jer nisu im baš bile vrhunac karijere.

The Hunger Games Stiže novi nastavak 'Igra gladi'! U glavnoj ulozi je netko novi - curama će se jako svidjeti [FOTO]

Will Smith
Glumio je Lucifera u filmu 'A Winter's Tale' koji je pokupio gomilu loših kritika. Iako je Will u njemu na samo 2 minute, i to je previše. Najradije bi da to nije napravio.

Angelina Jolie
Angelina obično glumi u dobrim filmovima koji ispadnu super ocjenjeni i super gledani, ali s jednim to nije bio slučaj, a on je 'Cyborg 2'. To je bila katastrofa, slaže se i Angie.

Leonardo DiCaprio
U mladosti, Leo je glumio u filmu 'Critters 3', koji je apsolutno smeće, najblaže rečeno. Čak niti njegov talent nije uspio spasiti stvar.

Jennifer Lawrence
Film 'The Beaver' u kojem je glumila s Melom Gibsonom nije jedan od filmova koji Jennifer Lawrence želi da ljudi pamte, jer jednostavno je loš.

Beyonce
Beyonce se prvi put pojavila u filmskoj industriji 2002. godine ulogom u filmu 'Austin Power in Goldmember' i bila je to uloga koje se danas ne sjeća baš rado.

Cole i Dylan Sprouse
Braća su počela glumiti dok su još bili djeca, a kako su bili mali i blizanci, u to su vrijeme znali oboje glumiti istu ulogu. U filmu 'I Saw Mommy Kissing Santa Clause' su također glumili oboje, ali bi radije da nisu jer film je bio fejl.

Brad Pitt
Čak i legende poput Brada Pitta imaju uloge od kojih ih zaboli glava kada ih se sjete. Njegova najsramotnija koju želi izbrisati da se ikada i dogodila je film 'The Devil's Own'.

Channing Tatum
Njegova uloga koju želi svim silama zaboraviti je ona u gilmu 'G.I.Joe: Rise of the Cobra'. Glumcu se film nije sviđao od početka i nije ga niti htio snimati, ali je bio pod ugovorom s Paramountom i nije imao izbora, morao je.

Mila Kunis
Svi ju znaju po ulozi Jackie u 'Ludim sedamdesetima', ali njena najgora uloga nije se dogodila tada na početku karijere nego 2007. godine s filmom 'Moving McAllister'.

Blake Lively
Omiljena tračerica glumila je 2006. godine u hororu 'Simon Says', filmu koji je toliko loš da ga se nitko niti ne sjeća. Na svu sreću za Blake, jer ga se ni ona ne želi sjećati.

Hero Fiennes Tiffin kao Hardin Nakon 'Aftera' Hero Fiennes Tiffin sada glumi u još jednom romantičnom filmu

Filmovi loši filmovi sramotne uloge glumci Najgori filmovi

Još vijesti