Galerija Filmovi 2023 Peter Pan & Wendy Children of the Corn +7 Love Again

Do sada je već izašlo toliko filmova ove godine! Neki koji su apsolutno oduševili gledatelje, ali i neki koji su razočarali. Izgleda da nismo jedini koji su očekivali više od nekih filmova na ovoj listi.

Kada se neki film dugo najavljuje, znamo da su u njemu dobri glumci, čini se kao dobra ideja, a onda kada izađe bude fejl. Koje razočaranje! Imali smo ove godine brdo novih filmova. Neki su oduševili, neki nisu ostavili nikakav dojam, a drugi su razočarali. Pregledali smo recenzije na internetu, ocjene koje su dobili i sudove filmskih foruma te smo to pretvorili u listu top 10 najgorih filmskih fejlova 2023. godine do sad. Iako još nije kraj godine, prošlo je 9 mjeseci i već se nakupilo puno filmova koji bi se mogli naći na ovoj listi.

Emma i Red, White & Royal Blue Romantični filmovi koji su nastali po knjigama: Ovih 12 su snimani po knjizi i nisu razočarali gledatelje

Većina se slaže da su ovo ispali grozni filmovi i da ih se ne isplati gledati. Ukoliko je na listi i neki film koji si ti gledala, a svidio ti se, to je okej, ukusi se razlikuju i nema ništa loše u tome. Ipak, većina se složila da ovi filmovi nisu nešto što preporučuju drugima. O kojih se 10 filmova radi, pogledaj u galeriji iznad.

Filmovi Tajne s filmskih setova: 15 stvari koje mi kao gledatelji ne znamo da se događaju na snimanjima

Filmovi izašli 2023 godine Najgori filmovi Novi filmovi fejlovi ne isplati se pogledati anti preporuke lista loših filmova

Još vijesti