Lana Condor i Anthony De La Torre

Uvijek nam je fora kada saznamo da su glavni glumci koji glume da su zajedno i u stvarnom životu zajedno. Među njima u filmu postoji posebna kemija. Fanovi bi sigurno bili oduševljeni da ovih 5 parova glumi zajedno u nekom slatkom romantičnom filmu.

Romantični filmovi možda nisu najpametniji filmovi na svijetu, ali su mnogima dragi jer se uz njih mogu opustiti i sanjariti o ljubavi. U nekim su romantičnim komedijama redatelji spojili tako odlične parove i glumci su svoj posao odradili tako dobro da smo jako htjeli da nije sve samo gluma. S ovim parovima ljubavne scene ne bi bile samo gluma, jer oni su i stvarno zajedno. Iako su neki od njih glumili zajedno u filmovima, nisu to bili romantični filmovi i nije bio toliko u fokusu njihov odnos. Sigurno bi filmovi u kojima oni glume par bili uspješni i kemija bi frcala na sve strane.

1.Zendaya i Tom Holland

 

 

Iako u „Spidermanu“ možemo vidjeti njih dvoje da glume ljubavne interese, njihov odnos nije u fokusu. Oboje su super glumci i romantična komedija s njima u glavnoj ulozi bi zasigurno bila uspješna. No, ni on ni ona ne snimaju takav tip filmova.

Likovi iz serija Veze koje nisu bile samo gluma: Parovi iz serija koji su zapravo bili zajedno i u stvarnom životu

2.Blake Lively i Ryan Reynolds

 

 

Ovaj je par već toliko dugo zajedno. Svaki film u kojem oni glume jednostavno obožavamo. Odvojeno su odlični, a kako bi tek bili dobri da glume zajedno! Oboje su lica koja smo već mogli vidjeti u romantičnim filmovima, ali ne zajedno.

3.Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi

 

 

Da, Jake nije glumac, ali ne bi bilo prvi put da se neki pjevač okuša u glumačkim vodama. Sigurno bi mu njegova zaručnica Millie dala neke odlične savjete kako odraditi ulogu najbolje moguće. Ovaj slatki mladi par bi njihovi fanovi sigurno rado vidjeli u nekom romantičnom filmu!

Wednesday i Jim Hopper Likovi iz Netfixovih serija koje je teško hejtati i ne biti na njihovoj strani: Ovih 8 su posebno osvojili srca gledatelja

4.Joe Jonas i Sophie Turner

 

 

Iako će Joea Jonasa mnogi znati kao glazbenika, on je i glumac. Jedan od najpoznatijih filmova gdje si ga mogla vidjeti je „Camp Rock“. On i braća su sudjelovali u više Disney projekata i imali uloge. Iako se više ne bavi toliko glumom kao prije, on i Sophie bi bili top par i na malim ekranima, nema ni zrna sumnje!

5.Lana Condor i Anthony De La Torre

 

 

Lana Condor, svima poznato lice iz serijala „To All The Boys“ ima dečka koji se povremeno bavi glumom. Glumio je mladog Jacka Sparrowa u „Piratima s Kariba“! Sladak su par u stvarnom životu i sigurno bi nas sve osvojili i kao par u filmu.

likovi Filmovi glumci glumački parovi romantični filmovi glumci u vezi glume zajedno

Još vijesti