Galerija The Hunger Games Tom Blyth - 8 Tom Blyth - 7 +5 Tom Blyth - 1

Najavljeno je prije nekog vremena da će se ovo dogoditi, ali sada kada je i službeno potvrđeno koji će se glumac pronaći u glavnoj ulozi, sve djeluje realnije. Jedva čekamo!

I to smo dočekali! O ovome se u teoriji priča već neko vrijeme, ali sada kada je snimanje otišlo korak dalje, jasno je da se ovo 100% događa. Nakon cijelog serijala 'Igre gladi', svi su pretpostavili da je to to, ali sada ispada da nije. Jer sprema se nastavak, točnije pred-nastavak. 'Igre gladi' dobivaju novi film, a iako je službeno nastavak, zapravo će radnja biti u prošlosti.

Hero Fiennes Tiffin kao Hardin Nakon 'Aftera' Hero Fiennes Tiffin sada glumi u još jednom romantičnom filmu

Neće se nastavljati tamo gdje je stao posljednji film, već ćemo vidjeti situaciju od prije puno godina. U ovom nastavku će u glavnoj ulozi biti predsjednik Coriolanus Snow, ali u mladima danima, točnije, u vrijeme kada je imao 18 godina, piše Just Jared Jr. Tako u glavnoj ulozi više neće biti Jennifer Lawrence, već Tom Blyth, koji će glumiti Snowa.

 

 

Naziv ovog filmskog nastavka bit će 'The Ballad of Songbirds and Snakes', a vidjet ćemo kako su izgledali mladi dani glavnog lika. Doba kada je bio zgodan i šarmantan, dok još nije postao tiran pod kojim Panem umire. Kako je izgledao njegov život i kako se uspio popeti do vrha i postati tako moćan predsjednik, ali i što mu se dogodilo da bude toliko bezosjećajan i zao. Oni koji nisu na prvu bili oduševljeni, mogli bi biti sada kada vide glavnog glumca, pogotovo ženski dio obožavatelja.

Tom Blyth nije previše poznat glumac, ali ova će ga uloga itekako proslaviti!

Sumrak Filmske lokacije koje možeš posjetiti i u stvarnom životu – ovih 14 postoje i evo gdje su

Igre gladi 'The Hunger Games Nastavak The Ballad of Songbirds and Snakes Tom Blyth

Još vijesti