Galerija Jacob Elordi s djevojkom Jacob Elordi - 2 Jacob Elordi - 1 +3 Jacob Elordi - 5

Jacob Elordi ima vojsku ženske publike koja ga obožava, a ako su se do sada nadale da je ovaj slatki glumac još uvijek solo, slijedi razočarenje. Sve se više čini da je u vezi s jednom Youtubericom.

Nema tog para koji se može sakriti hollywoodskim paparazzima! Oni imaju oči posvuda. Zbog fotki na kojima su uhvaćeni zajedno, krenule su sumnje da Jacob Elordi, ili za mnoge poznatiji kao Nate iz 'Euphorije', ima curu!

Jacob Elordi u Euphoriji Jacob Elordi priznao da zbog jedne stvari ne zna koliko će dugo još moći glumiti Natea u 'Euphoriji'

Glumac kao da ide iz jedne veze u drugu, a možda je baš sada pronašao onu pravu, piše Seventeen. Svima je pomalo sumnjivo što se u posljednjih pet mjeseci ovaj dvojac odjednom toliko često druži. A tko je to njegova odabranica? Olivia Jade!

 

 

Ako ti njeno ime na prvu ne zvuči poznato, evo malog podsjetnika na dramu u kojoj je prije par godina Olivia igrala glavnu ulogu. Njena je mama Lori Loughlin, glumica koju znamo kao Becky iz serije 'Puna kuća', ali prije par godina bile su usred jednog od najvećih skandala. Prije tri godine je Lori iskeširala milijun dolara mita da upiše Oliviu na jedan od prestižnih fakulteta, a Olivia je usred faksa odlučila da ona ipak ne bi studirala i da bi radije partyjala i snimala za YouTube. Nastala je cijela drama oko toga jer su joj kao prvo roditelji platili upad na fakultet, a ona je na taj način uzela mjesto nekom studentu koji se trudio. I onda još odustala i time pokazala koliko je nezahvalna.

 

 

Bilo je čak priče o zatvoru. Sada je Olivia izgleda to sve ostavila iza sebe i zabavlja se s jednim od najpoželjnijih mladih glumaca. Karte su joj se ipak posložile, kako se to obično i događa celebovima. Ona i Jacob još nisu službeno priznali da su u vezi, ali prilično je jasno da jesu.

 

 

Čak je jedan od izvora blizak paru jednom prilikom za časopis People priznao da su njih dvoje u casual vezi.

Bella Hadid Bella Hadid otkrila zbog koje haljine na crvenom tepihu nije mogla disati i crnilo joj se pred očima

jacob elordi U vezi tko mu je cura Novi par celebovi

Još vijesti