Robert Pattinson i Niall Horan

I dok neki slavi svoje veze doslovce guraju pod svjetla reflektora kada god stignu, svjedočimo svakoj njihovoj svađi, njihovim poljupcima i svemu, postoje i oni celebovi koji su u vezi, ali o čijim vezama znamo jako malo, jer ih svim snagama drže što dalje od očiju javnosti.

Biti u vezi kada si slavna osoba nije tako jednostavno kako se čini. Uvijek netko gura nos u tvoju vezu i misli da ima pravo komentirati i miješati se u tvoje odluke. Neki su celebovi poznati i priča se o njima baš zbog njihovih veza. Megan Fox i Machine Gun Kelly ne bi bili upola u centru pažnje koliko jesu da nisu zajedno i ne pokazuju toliko svoju vezu. Neke slavne osobe, koje su itekako mega popularne, vole držati svoje veze što dalje od očiju javnosti. Za neke od njih samo znamo da su zajedno – i to je to. Ovih su 9 parova najviše tajnoviti i najbolje im ide držanje svijeta podalje od svog privatnog života.

1.Robert Pattinson i Suki Waterhouse
Ovaj je dvojac skupa već 4 godine, a neki i dalje misle da je Rob solo. Njegova je prijašnja veza, ona s Kristen Stewart bila itekako javna, a ovog puta odlučio je malo promijeniti stvari. Izgleda da ta ideja pali jer su njih dvoje zajedno tako dugo.

 

 

2.Taylor Swift i Joe Alwyn
Taylor Swift i njene veze oduvijek su u centru pažnje. Osim ove. Posljednja, i kako se čini, ona prava, nije toliko pred reflektorima. Iako svi znaju da su zajedno, uhvate ih paparazzi kada idu negdje van ili na večeru i rade zajedno na glazbi, ali to je to. Taylor je spomenula njihovu vezu u nekim svojim pjesmama, ali sve je to i dalje dosta tajnovito.

Jacob Elordi s djevojkom Sve se više priča da je Jacob Elordi u vezi s Youtubericom oko koje je bila velika drama

3.Zendaya i Tom Holland
Mnogima trenutno najdraži par, a jasno je i zašto. Njih su dvoje savršeni. Hollywood ih obožava i svi polude kada izađe neka njihova zajednička fotka, ali to je to. Odrađuju poslovni dio javno, a sve drugo privatno oko njihovog odnosa javnost ne može vidjeti ni znati.

 

 

4.Harry Styles i Olivia Wilde
Od trenutka kada su krenule glasine da su zajedno, pa sve do danas, o vezi Harryja i Olivie zna se jako malo. Sve su samo nagađanja. Uhvate ih vrijedni paparazzi na odmoru ili na ulicama nekog grada, ali to je to. Uvijek izgledaju sretno i zaljubljeno! Ne objavljuju jedno drugo na društvenim mrežama, nema drama, ništa.

5.Niall Horan i Amelia Woolley
Jeste li uopće i znali da je Niall Horan u vezi? Toliko ju dobro čuva od javnosti da skoro 2 godine koliko su skupa, puno fanova o tome nije imalo pojma. Čak se niti ne zna kada su točno počeli dejtati.

 

 

6.Kristen Stewart i Dylan Meyer
Kao i Robert Pattinson, i Kristen je očito odlučila da će ubuduće svoje veze držati privatnima što je više moguće. Ono što jedino znamo je da su se cure nedavno zaručile! S obzirom da Kristen niti nema Instagram, posebno je teško saznati što joj se događa u privatnom životu. Možda je i bolje tako.

7.Dixie D'Amelio i Noah Beck
Njihova je veza krenula tako da je bila jako javna, a onda odjednom zatišje. Pomislili smo da su prekinuli jer su prestali objavljivati non stop zajedničke sadržaje. Ispalo je samo da su odlučili maknuti svoju vezu od javnosti i nadalje ju držati privatnom što je više moguće.

 

 

8.Miley Cyrus i Maxx Morando
Miley Cyrus i njene veze bile su prije nekoliko godina glavna tema. Prekid zaruka pa uletavanje u novu vezu, koja je bila jako javna, zabavljali su javnost. Miley je tada pokazivala sve u svojim vezama i pričala o njima, ali sada je okrenula i ona ploču. Otkad se viđa s Maxxom, ne znamo ništa. Samo to da su zajedno.

Justin Bieber prije vs. sada Slavne osobe prije nego su postale poznate vs. danas: Koliko su se promijenili? [FOTO]

9.Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi
Zadnji celebrity par na ovoj listi! Millie Bobby Brown nije toliko tajnovita i zna objaviti selfie s dečkom ili mu čestitati javno rođendan nekom slatkom objavom, ali zapravo ništa o njihovoj vezi ne znamo, osim toga da su preslatki zajedno.

veze celebrity veze tajnovite veze Slavne osobe s kim su u vezi skrivaju veze

Još vijesti