Galerija Addison Rae i Lady Gaga Kim Kardashian u haljini koja promovira nerealističan oblik tijela Selena Gomez s 'bindi' nakitom na čelu, što je dio indijske kulture +6 Julia Roberts s neobrijanim pazusima na crvenom tepihu 1999.

Neki su vrijeđali kulturu drugih, neki su vrijeđali religije, a neki su jednostavno pokazali previše. U svakom slučaju, slavne su cure ovim svojim pojavama podigle prašinu i sakupile dosta hejta.

Od nekih slavnih osoba već i očekujemo da će nas šokirati. Pa ipak, nekada pretjeraju. U redu je pomicati granice, dok god one nekoga ne vrijeđaju. Neki od ovih celebova svojim su outfitima uvrijedili kulture i vjere, a neki su jednostavno bili hrabri i napravili nešto što se nitko prije nije usudio. U svakom slučaju, svi su pokupili hejt zbog ovih svojih izdanja. Za neke je razumljivo zašto su ljudi reagirali tako kako jesu i osudili ih, ali za neke stvarno nema opravdanja jer su samo izašli iz zone komfora i normalnosti. O kojim se sve slavnim osobama radi i koji su to outfiti bili tako problematični, pogledaj u galeriji iznad.

Slavne osobe s ekstenzijama Slavne osobe koje nose ekstenzije i ne srame se to priznati – neke ih skoro ni ne skidaju s glave

kardashiani Kako je izgledala Kardashian-Jenner obitelj na početku slave vs. danas [FOTO]

Slavne osobe celebrity kontroverzni outfiti Izgledi šokirali naljutili iznenadili uvrijedili

Još vijesti