Priyanka Chopra i Gigi Hadid

Nisu baš svi slavni ljubitelji plastičnih operacija i popravaka na sebi. Vjerujemo da nije lako živjeti pod svjetlima reflektora gdje svi samo traže mane na tebi kako bi ih isticali i rušili ti samopouzdanje. Ove se cure ne daju.

Neke slavne cure obožavaju plastične operacije i botoks i otvoreno govore o svemu što su radile, druge skrivaju te informacije iako je svima jasno da redovito idu na „popravke“, a ima i onih slavnih djevojaka koje su odbile plastične operacije i koje su totalno prirodne. Neke od njih su bile predmet istraživanja javnosti jer su ljudi mislili da su nešto radile, ali u slučaju primjerice Gigi Hadid ili Kendall Jenner, nije bilo zahvata, već su cure samo odrasle i promijenile se. Kako odrastamo i kako starimo tako se mijenja i naš izgled, čak i oblik našeg lica, u što si se možda uvjerila i sama na sebi već – ili tek budeš. Ovih 8 slavnih cura je reklo „ne“ plastičnim operacijama.

1.Gigi Hadid
Za Gigi neki misle da je radila zahvate jer ne izgleda sada jednako kao s 16 godina. Što je pomalo smiješno, a i sama je već nekoliko puta pobila te glasine. Rekla je da nikada nije radila nikakve operacije niti stavljala išta u lice. Samo na lice – i to šminku. Moć šminke je ogromna i tko se zna dobro našminkati može si lako promijeniti izgled lica na taj način.

 

 

2.Emilia Clarke
Emilia je u jednom intervjuu otkrila da joj je kozmetičarka rekla da bi si trebala staviti filere. Toliko ju je to naljutilo da je odmah prekinula tretman. Nije fan popravaka na sebi, nije nikada ništa radila i niti ne planira.

Riverdale Neugodno: Slavni parovi koji su morali glumiti zajedno u filmu ili seriji i nakon što su prekinuli

3.Priyanka Chopra
Zabavna industrija je Priyanku htjela malo promijeniti – od toga da su joj predlagali operacije grudi, čeljusti do ideja da doda nešto u stražnjicu kako bi bila u Kardashian stilu. Pošto je htjela postati glumica, to su bile preporuke, a ona ih je sve glatko odbila i prestala raditi s tim ljudima.

 

 

4.Lady Gaga
Lady Gaga ima jako specifičan izgled, a on joj je jednim dijelom sigurno pomogao i da postane poznata. Od ranih se dana na sceni izdvajala i nije bila samo još jedna kopija. Puno su joj puta predlagali da popravi nos, ali svaki put je rekla ne i da ona voli svoj nos takav kakav je.

5.Mia Dimšić
Mia Dimšić je otkrila da joj je bilo preporučano da popravi zube i da ih izravna. Nije pala pod utjecaj i nije nikada radila ništa na sebi.

 

@mia_dimsic Odgovori @sara banana vaše mišljenje? 🤗 #qanda #selflove ♬ original sound - Mia

 

6.Jennifer Lopez
Fanovi J. Lo ne mogu vjerovati da već ima toliko godina i da izgleda tako dobro. Od toga da ima super kožu lica do fenomenalnog tijela. Zaboravljamo da je J.Lo netko tko ima puno novaca i tko si može priuštiti najbolje od svega – od skincara do najboljih osobnih trenera. Puno je puta već opovrgnula glasine da je radila botoks ili bilo kakve druge izmjene na sebi. Čvrsto stoji iza svoje izjave da to nije za nju.

Blake Lively Blake Lively izgleda top! U životu se striktno drži ovih 8 zdravih navika – lako ih i ti ubaciš u svoj život

7.Chloë Grace Moretz
Mladoj su glumici na početku karijere predlagali da poveća grudi. Iako su joj skoro ušli u glavu s tim pričama, na kraju se ipak osvijestila i nije to nikada napravila. Najbizarnije od svega je da su joj to predlagali kada je imala samo 16 godina.

 

 

8.Kristen Stewart
Kristen također nije nikada ništa radila i nema šanse da išta radi jer kaže da se toga jako boji. Uz to, priznala je i da zapravo ne želi mijenjati ništa na sebi, iako to možda zvuči arogantno, da se ona tako osjeća.

slavne djevojke zvijezde nisu radile plastične operacije nisu radile zahvate prirodne slavne djevojke glumice pjevačice

Još vijesti