Zendaya i Kim Kardashian

Za modu i ljepotu ne bi trebala trpjeti bolove. Ako nešto boli kada to odjeneš, onda je vjerojatno pametnije taj komad ostaviti po strani i nositi nešto u čemu će ti biti udobno i u čemu ćeš se osjećati ugodno. Za ove slavne dame to pravilo nije postojalo.

Slavne dame nekada trpe bolove samo da bi izgledale dobro, ti to nemoj raditi. Kada u nečemu ne možeš sjediti ili te boli i dok stojiš – skini i odaberi drugo. U ovim su se slučajevima zvijezde zeznule i odlučile da im je bitnije da izgledaju dobro. Podijelile su fotke ili videe u kojima su pokazale kako se muče s haljinama, a neke su i u kasnijim intervjuima priznale da ne mogu disati zbog toga koliko im je haljina uska. Kada ih gledaš na crvenom tepihu, ne bi nikada rekla da u sebi zapravo trpe jer im nije ni malo udobno.

Selena Gomez Kakvu haljinu nositi za maturalnu? 8 outfita Selene Gomez s crvenog tepiha koji su idealni kao inspiracija

1.Anne Hathaway na Tjednu mode u Milanu u svojoj haljini s korzetom nije mogla sjesti. Podijelila je fotku u njoj, a ako nastaviš listati, vidjet ćeš kako je u polu ležećem položaju jer je to jedino kako možeš sjesti.

 

 

2.Zendaya je na premijeri filma „Dune“ prije par godina nosila wow haljinu kojoj su se svi divili i koja je imala efekt da izgleda kao da je mokra. Nama je djelovala udobno, ali nije bila. Zendaya je rekla da je haljina zapravo napravljena od kože i da je u njoj jako teško disati i sjesti. Dok je sjedila na premijeri filma, cijelo se vrijeme mučila s disanjem.

 

 

3.Elle Fanning je 2019. na Filmski festival u Cannesu nosila haljinu u kojoj je skoro pala u nesvijest jer joj je bila preuska i nije mogla normalno disati ni funkcionirati.

 

 

4.Bella Hadid je na Met Gali 2018. godine imala problema s hodanjem zbog vela koji je nosila. Rekla je da je samo veo imao 4 kilograma i zbog toga joj je bilo teško bilo kakvo pomicanje.

Zendaya - 5 Top 10 Zendayinih haljina s crvenog tepiha koje želimo nositi na maturalnu

 

 

5.Sjećaš se haljine koju je nosila Kim Kardashian na Met Galu pred nekoliko godina? Dio haljine je bio i korzet koji je morao biti jako čvrsto zategnut kako bi njene obline bile što naglašenije. Toliko je bilo teško disati u ovakvoj haljini da je Kim prije događanja morala ići na LEKCIJE DISANJA u korzetu jer bi se inače mogla onesvijestiti.

 

 

6.I opet Kim Kardashian. Cijela bi ova lista mogla biti popunjena samo njenim modnim avanturama. Iako ovo nije bila haljina koja je boljela, napravila je Kim probleme u smislu da nije mogla vidjeti. Oduzela joj je vid, a to se isto može staviti u kategoriju kao i ove ostale. 2021. godine je na Met Galu došla sva u crnom, a ako si mislila da može vidjeti u ovome – e pa i nije baš mogla. Kada ju je na crvenom tepihu Kendall dozivala, Kim nije mogla vidjeti tko to je, samo je vidjela da se nešto sjaji – Kendallina haljina, ali tko ju doziva, pojma nije imala.

 

 

7.Kylie Jenner je 2016. godine na Met Galu nosila divnu srebrnu haljinu i izgledala je wow. Kasnije je na Snapchatu podijelila fotke koje su pokazale da ju je haljina izgrebala po nogama, da ima krvave ogrebotine i masnice zbog nje.

 

 

Odjevne kombinacije s Met Gale 2023: Što su nosile Kardashian sestre i kako je Rihanna opet ukrala show Kendall Jenner i Billie Eilish Dua Lipa Cara Delevingne +20 Kendall Jenner

crveni tepih haljine bolne haljine slavne zvijezde bile u bolovima zbog haljine odjevne kombinacije outfiti koji su bili bolni

Još vijesti