Billie Eilish tetovaža

Ovo je vjerojatno bilo bolno! Billie je u novoj objavi pokazala i par fotkica iz tattoo studija. Već je prije kojih mjesec dana, ako ne i više, stavila novu tetovažu, ali tek ju je sad pokazala cijelu.

Ukoliko pratiš Billie Eilish na Instagramu, sigurno znaš da voli objavljivati više fotografija odjednom. Nekada, ako ih sve ne proskrolaš, možeš propustiti neku wow stvar, poput sada tetovaže. Kada je u jednoj prijašnjoj objavi pokazala mali dio te tetovaže na leđima, fanovi su se zaintrigirali i htjeli vidjeti cijelu. Tek ju je sada otkrila! U novoj objavi, četvrta fotka po redu je iz tattoo studija dok joj se ta tetovaža još radila. Neki su primijetili da na toj fotografiji nije završena do kraja, ali jasno se vidi motiv.

 

 

Što točno tetovaža znači i ima li uopće kakvo značenje, Billie za sada nije otkrila. Radi se o apstraktnoj tetovaži koja izgleda samo kao hrpa neobičnih linija. No, vjerojatno postoji razlog zašto je Billie stavila baš nju.

 

 

Billie je išla kod poznatog tattoo majstora Matiasa Milana koji i inače tetovira slavne osobe, a njegov su stil upravo ovakve tetovaže.

Tetovaža KVIZ: Jesi li spremna za staviti tetovažu?

Učenica i profesor Cura je stavila tetovažu posvećenu profesoru iz srednje: Rasplakala je i njega i ljude na internetu

tetovaža billie eilish nova tetovaža cijela leđa tattoo tetovaže slavnih

Još vijesti