Harry Styles

Kosa kao da je bila njegov zaštitni znak. Već se par dana nagađa da je Harry ošišao kosu, a sada je i izašao video s njegovog dejta koji to i potvrđuje – gdje se jasno vidi da se obrijao na nulu.

Mislili smo da su samo neki lažni tračevi, ali izgleda da je stvarno istina. Harry Styles više nema svoju prepoznatljivu kosu! Na društvenim se mrežama počela širiti fotografija s koncerta benda U2 na kojoj je navodno Harry s obrijanom glavom, ali pošto je fotka bila mutna i ne baš najbolja, ništa nije bilo sigurno. Sada je pak sigurno. Počeli su kružiti novi videi na kojima se jasnije vidi. Harry je bio sa svojom novom djevojkom Taylor Russell. Možeš ga u videu vidjeti (u bijeloj je majici).

 

 

Mnogim će fanovima ovo biti najtužnija vijest godine. Ljudi koji su također bili na koncertu i stajali blizu Harryja i Taylor su rekli da su njih dvoje bili baš slatki, da su se grlili i da su se ljubili, zajedno plesali. Bili su s nekim prijateljima i izgledalo je da se dobro zabavljaju, piše Just Jared. Neki se fanovi i šale da je obrijao kosu zbog nove pjesme od Taylor Swift u kojoj ga proziva i pjeva da je pustio kosu (pa je on odlučio napraviti suprotno).

Teodora Džehverović - 1 Teodora Džehverović bez šminke: Pjevačica objavila selfie bez trunke šminke i sve oduševila

Olivia Rodrigo - 6 Olivia Rodrigo ima savršen odgovor na pitanje trebaš li se vratiti bivšem – poslušaj ju

Harry Styles ošišao se obrijao kosu video harry styles bez kose slavni

Još vijesti