Hailey Bieber; Justin i Selena

Veza o kojoj trenutno priča cijeli Internet. Iako je Selena Gomez u nekoliko navrata rekla da je situacija, veza, s Justinom za nju gotova priča i da ga je preboljela, i godinama nakon vjenčanja, Hailey i dalje ima problema s ovom starom ljubavi.

„Mean girl“ Hailey Bieber trenutno nije lako jer se čini se cijeli Internet okrenuo protiv nje. Svi su se udružili i stali na stranu Selene koju su Hailey i Kylie ismijavale. Mnogi su i istaknuli kako je očito da Hailey nema mira i da ju i dalje progone duhovi bivše veze njenog muža. Fanovi Jelenu nisu zaboravili i vjerojatno nikada ni neće. Iako je ta priča gotova, u isto vrijeme nije gotova.

 

 

U fokusu je opet ovaj trio, a ružna ponašanja Hailey izlaze na vidjelo. Postoje razne teorije zavjere kako je i zašto zapravo završila s Justinom. A sada je netko skrolao po Twitter i pronašli su njene stare objave iz 2011. godine! Od prije 12 godina! U njima je komentirala vezu od Selene i Justina, a evo što je tada imala za reći o ovom paru.

 

 

Koja razlika! Izgleda da je i Hailey kao tinejdžerica bila fan ovog para, kao vjerojatno i svaki drugi tinejdžer na svijetu. Svi su znali za njih i svima su bili top par. Pa čak i Hailey! Iako su Selena i Justin prekinuli, sada već davno, Internet njihovu vezu izgleda nikada neće zaboraviti. Iako vjerujemo da to nije lako za Hailey, jer nitko ne želi da drugi pričaju kako je tvoj sadašnji dečko bio savršen par sa svojom bivšom, to ipak nije razlog da bude bezobrazna i zlobna prema toj bivšoj.

 

 

I Hailey je bila njihov fan, a mnogi su istaknuli kako je to pomalo smiješno jer je 6 godina kasnije „ukrala“ Justina čim joj se otvorila prilika. Selena uopće nije htjela biti upletena u ovu cijelu dramu i povukla se s društvenih mreža, a Hailey također nije ništa komentirala.

Hailey Bieber Trenutno najomraženija osoba na internetu: Zašto Hailey Bieber gubi fanove brzinom munje?

 

hailey bieber drama Selena Gomez Justin Bieber mišljenje hailey o seleni i justinu stari tweet

Još vijesti