Slika nije pronađena

Blago onima koji kod frizera provode manje od sat vremena! Selena Gomez izgleda nije u toj skupini jer je za posljednju preobrazbu sjedila na frizerskom stolcu čak 8 sati. Promjena frizure je ekstremna!

Selena već dugo dugo vremena ima smeđu kosu dužine oko ramena, malo dulje, malo kraće, kako kada, ali uvijek je tu negdje. Sada se odlučila na veliku promjenu. Promijenila je boju kose u plavu! Iako nas frizeri uvijek upozoravaju da iz smeđe u plavo nije moguće doći baš samo tako, ako imaš pravog frizera, sve je moguće. Vjerojatno će ti se u procesu kosa oštetiti zbog blajha i morat ćeš dobar dio odrezati, ali itekako je moguće doći odjednom iz smeđe u plavu. Međutim, nemoj misliti da je to baš samo tako. Selenine frizerke su otkrile da je ova transformacija trajala 8 sati i da su koristile 200-tinjak folija za kosu kako bi dobile prave nijanse i kako bi se pramenovi lijepo stopili. Evo i rezultata.

Trebalo je nekoliko zdjelica blajha, ali Selena je dobila što je htjela. I kosa joj izgleda odlično! Koliko god blajh bio štetan i šišanje nakon njega neizbježno, ako se kosa tretira pravilnim i kvalitetnim proizvodima nakon blajhanja, bit će ti lijepa, zdrava i sjajna. Međutim, većina nastavi koristiti iste proizvode kao i prije zbog čega se kosa pretvara u 'slamu'.

Ovakve promjene nisu jeftine, međutim ako si Selena Gomez, to je nešto što si sasvim sigurno možeš priuštiti kada god poželiš. Iako smo ju navikli vidjeti s tamnom kosom, fanovi su se u komentarima ispod fotke složili da joj i ovo stoji jednako dobro ako ne i bolje.

Pogledajte još:

Selena Gomez otkrila što je to uvjerena da njeni bivši misle o njoj!

Zendaya je pokorila Oscare svojom odjevnom kombinacijom – definitivno najbolje odjevena! [FOTO]

Beyonceina stilistica tvrdi da ovaj komad odjeće svaka cura MORA imati u svom ormaru

Kosa Frizura Selena Gomez

Još vijesti