Galerija Kendall Jenner Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 3 +7 Kendall Jenner - 5

Svega nedavno je izvor blizak ovom slavnom paru potvrdio kako Kendall Jenner i Devin Booker više nisu zajedno, nakon dvije godine veze. No, objave na Instagramu od Kendall baš ne upućuju na to da oni više nisu zajedno.

Kendall je objavila storyje na svojem Instagram profilu gdje pokazuje kako uživa na odmoru i na zip lineu. No, na storyjima nije bila samo Kendall, već i njezin, navodno, bivši/sadašnji dečko Devin. I više je no očito da ponovo zajedno uživaju, a to možda znači i da su opet u vezi. S obzirom na to da su nedavno prekinuli, između njih se nije dogodila neka svađa tako da nije bilo drame, a samim tim su ostali u prijateljskim odnosima.

 

 

Upravo zbog toga se ne može točno procijeniti jesu li opet zajedno ili ne, ali je nedavno izvor blizak Kendall potvrdio za E! News kako se par odlučio pomiriti te da su opet zajedno.

 

 

S obzirom na to da je njihova dvogodišnja veza bila potpuno mirna i bez ikakvih drama, a i prekid im je završio u prijateljskom tonu, vjerojatno su ponovo zajedno jer je i više no očito da stvarno uživaju. Osim toga, možda su samo trebali vremena da razmisle o svemu i na kraju su zaključili kako ipak pripadaju jedno drugome.

Kendall Jenner Devin Booker veza pomirenje Prekid

Još vijesti