Galerija Timothee Chalamet i poljubac Sarah Talabi - 1 Sarah Talabi - 2 +7 Sarah Talabi - 4

Svašta se događalo na Coachelli, glazbenom festivalu koji se održao za vikend. Tako su paparazzi uhvatili i Timotheea u zagrljaju i ljubljenju s jednom (ne)poznatom djevojkom.

Timothee ima vojsku obožavateljica i čini se da im nije dobro sjela vijest da se njihov dragi glumac ljubi s nekime. Postoje paparazzi snimke koje pokazuju da se Timothee ljubio s nekom djevojkom na glazbenom festivalu za vikend. Iako je sve snimano iz daljine, postoje dobre pretpostavke o tome tko je ta djevojka. Radi se o jednom modelu za kojeg možda nisi čula, ali koja je itekako popularna. Ona je Sarah Talabi.

 

 

Jesu li se njih dvoje stvarno ljubili? Jesu li u vezi? Pitanja ima milijun, a odgovor koji je za Page Six dala Sarah nije baš od koristi.

Rita Ora Rita Ora objavila fotku bez šminke – ovako izgleda čak i bolje [FOTO]

Zatražili su ju da da komentar na tračeve da se ljubila s Timotheejem, a ona je rekla: 'Svi me pitaju jesam li se ljubila s Timotheejem Chalametom na Coachelli, i to je dobro pitanje. Ali bolje bi bilo pitati svjetske vođe zašto planeta Zemlja trenutno gubi 1.2 bilijuna leda zbog globalnog zatopljenja i zašto se njihova reforma za klimatsku krizu nije pokazala učinkovitom'. Definitivno ovo nije odgovor kakav bismo očekivali od jednog modela.

 

@liltimmytimswifey1 yea no we are all in a crisis I am totally freaking out and I need the rumors to be addressed right now before I go crazy. #timotheechalamet #coachella #sarahtalabi #fyp ♬ Thats me if i gave af - AUSTIMUS PRIME🔱

 

U par dana, Sarah je počela dobivati i prijetnje smrću od 'fanova' ovog glumca.

camila cabello Camila Cabello priznala da se prijavila na 'X Factor' da bi dobila priliku udati se za omiljenog pjevača

timothee chalamet Djevojka poljubac coachella

Još vijesti