Slika nije pronađena

One su navikle biti na naslovnicama časopisa i na velikim ekranima. Imaju svoje fanove te su vrlo uspješne. Danas su tražene ljepotice, a nekada su im govorili da nisu dovoljno lijepe da postanu slavne...tko god im je to rekao, grdno se prevario!

Dok se nekim slavnim curama uspjeh nije predviđao jer su `predebele` za Hollywood, drugima su govorili da nisu lijepe da bi postale slavne. Standardi ljepote koje određuju crveni tepisi i Hollywood sigurno nisu `normalna` mjerila.

Upravo zbog toga nekim celebrity curama je bilo rečeno da nisu dovoljno lijepe za uspjeh i slavu. Tko god je to tvrdio bio je u krivu jer `ružne` djevojke su itekako uspjele ostvariti sve svoje snove i postati slavne.

Otkrivamo ti kojim curama nisu predviđali slavnu karijeru jer nisu dovoljno `lijepe`:

Lea Michele

Seriju Glee ne možemo zamisliti bez Lee Michele. Producenti i šefovi castinga često su tražili od Lee da ode na plastičnu operaciju nosa. Rekli su da će joj to pomoći u karijeri. Lea kaže da to nikada nije ni planirala učiniti te da je svoj izgled zavoljela davnih dana.


Reese Witherspoon

Plavuši s Hardvarda nisu predviđali slavu. Kada je Reese bila mlađa i na početku karijere, često su je s castinga slali doma i nisu joj davali uloge. Razlog je uvijek bio taj da je preružna ili preniska za ulogu.


Pink

Pjevačica koja izbacuje gotovo sve hitove nije imala lak uspon u karijeri. Često su joj govorili da nikada neće uspjeti niti poznati poznata jer nema tu `stereotipnu` ljepotu koja se traži u glazbenoj industriji.


Sarah Jessica Parker

Glumica koja je utjelovila bezvremensku Carrie iz Seksa i grada nije imala najbolje prognoze na početku karijere. Sarin početak karijere popraćen je kritikama i zločestim komentarima da neće nikada uspjeti jer ne izgleda atraktivno.


Gwyneth Paltrow

Bez obzira na to što je glumica Gwyneth Paltrow dijete poznatih roditelja (glumice i producenta) kritičari joj nisu predviđali karijeru u glumi. Kada je išla na audiciju za Golden Gate rekli su joj da ulogu ne može dobiti jer izgleda previše obično.


Winona Ryder

Glumica Winona Ryder svoju karijeru započela je kao vrlo mlada. Jedan ju je producent  na audiciji dok je čitala tekst prekinuo u pola rečenice i rekao joj da se uopće ne trudi biti glumica jer nije dovoljno lijepa za to.Kesha

Pjevačičina mama kaže kako je Keshin prvi menadžer bio s njom jako strog što se tiče njezina izgleda. Često joj je govorio da mora smršavjeti te ga nije zanimalo na koji način. Govorio joj je da mora skinuti kile pod svaku cijenu bilo drogirajući se ili povraćajući.
Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Predebele za slavu? Celebrity cure kojima su govorili da su predebele da bi postale slavne

Očito doma nemaju ogledalo: celebovi koji misle da su ružni

Pisali joj da je ružna i odvratna- evo kako im je odgovorila

celebrity preružne preružne za slavu glumice

Još vijesti