Dakota Johnson na Met Gali 2022

Glumica Dakota Johnson koju pamtimo po ulozi Anastasie Steele u trilogiji „Pedeset nijansi sive“, iznenadila je obožavatelje i paparazze sa svojom novom bojom kose.

Naime, Dakota trenutačno sa Seanom Pennom radi na snimanju novog filma „Daddio“. Na fotografijama i snimkama koje su nastale na snimanju scena vidimo Dakotu sa platinasto plavom nijansom. Kosa joj je dužine boba i sa popularnim, tzv. „zavjesa šiškama“.

 

 

Je li stvarno za potrebe nove uloge promijenila boju i duljinu kose ili joj je na glavi samo perika, ostaje nam nagađati.

No, ako je Dakota stvarno obojala kosu, ona je još jedna u nizu od hollywoodskih zvijezda koja se odlučila na ovakvu promjenu. Nedavno je u medijima osvanula slika Belle Hadid sa medeno-plavom nijansom, o čemu smo pisali OVDJE, a čini se kako se i Kim Kardashian bolje zabavlja kao plavuša, nego kao brineta. 

 

 

Ako je za potrebe snimanja novog filma, stvarno promijenila frizuru, možemo reći kako je to stvarno hrabra promjena. Dakota je godinama nosila duge mekane valove od kose i šiške koje su joj savršeno pristajale. Posebice dok je radila na snimanju „Pedeset nijansi sive“, bila je brineta, vjerna bogatoj čokoladnoj nijansi.

Reakcije na društvenim mrežama su svakakve, od onih obožavatelja koji su oduševljeni promjenom, do onih koji se nadaju da je riječ samo o perici.

 

 

 

dakota johnson Daddio Nova boja kose reakcije na društvenim mrežama brineta plavusa pedeset nijansi plave platinasto plava zavjesa šiške sean penn

Još vijesti