Galerija Marko Vuletić i Ema Luketin Marko Vuletić - 1 Marko Vuletić - 2 +7 Marko Vuletić - 3

Ema i Marko su prije bili jako dobri prijatelji, što sigurno i ti znaš ako ih pratiš od početka njihove karijere na društvenim mrežama. Kasnije, kada su odrasli, prestali smo ih viđati zajedno i da se druže, a sada je Marko otkrio i zašto.

Neka prijateljstva nisu za cijeli život, a ovo je bilo jedno takvo. I u tome nema ništa loše! Kako odrastamo, tako se mijenjamo i razilazimo s nekim prijateljima. Nekada nas samo život razdvoji, a nekada posrijedi bude i neka svađa. Ema Luketin i Marko Vuletić su bili jedni od prvih domaćih influencera, a njihova je popularnost s godinama samo rasla.

Marko Vuletić Marko Vuletić odgovorio na česti komentar: "Niti jedna stvar u mom stanu nije izazvala više reakcija od ove"

Često su snimali zajedno i družili se, a onda kao da ih više nigdje nije bilo zajedno niti jedno drugome ne komentiraju objave na društvenim mrežama. Ako si se i ti pitala što se dogodilo, Marko je sada otvoreno pričao o njihovom odnosu i što se to dogodilo s njihovim prijateljstvom.

 

@zvezde.sijaju 🗝️ Lajkujte, komentirajte zapratite za više sadržaja . . FAKE VOICE malo pitanje jel ide Eme ili Emom jer ta kratka imena su jako komplicirana meni bar 😅 #tiktok #foryou #viral #fypp #markovuletic ♬ original sound - zvezde.sijaju

 

Objasnio je da su se njihovi putevi razišli, da su postali prerazličite osobe, ali da među njima nema nikakvog sukoba ili svađe. Priznao je da on obično s ljudima završi kada mu nešto ne odgovara, a njen je pogled na svijetu njemu postao smiješan i to najbolje govori koliko su različiti. On ne podržava neke stvari koje ona radi, a rekao je da bi vjerojatno i ona imala takvo mišljenje na neke stvari koje on radi i da je bolje da se ne druže i da ne forsiraju odnos. Nema ništa protiv nje, ali tom je prijateljstvu došao kraj.

 

@zvezde.sijaju 🗝️ Lajkujte, komentirajte zapratite za više sadržaja . . #markovuletic #fypp #viral #foryou #tiktok ♬ original sound - zvezde.sijaju

 

Ispričao je i da ju danas sretne, da ju vjerojatno ne bi ni pozdravio niti otišao s njom na kavu, već da bi kimnuo glavom za pozdrav i to je to. Neće pričati ništa loše o njoj niti joj stvarati neugodnosti jer ima poštovanja prema njoj.

 

 

 

 

Objasnio je na najpristojniji mogući način kako tu danas više nema ništa i da je njihovo prijateljstvo završena priča.

Baby Lasagna KVIZ: Provjeri svoje znanje o Baby Lasagni! Tko može sakupiti 10/10 točnih?

marko vuletić ema luketin prijateljstvo zašto se više ne druže jesu li prijatelji marko o emi

Još vijesti