Galerija Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift +2 Taylor Swift

Ako te ikada zanimalo kako miriše Taylor, otkrila je kroz vrijeme koje parfeme voli koristiti. Ima dva favorita, a jedan od njih se posebno izdvojio. Očekivano, radi se o luksuznim parfemima.

Taylor Swift ima nekoliko parfema koji su joj omiljeni i koje će koristiti gotovo uvijek. Vjerojatno ne koristi samo i isključivo njih, ali njih koristi najviše i oni su joj najdraži i da ju sretneš, dobre su šanse da će upravo tako mirisati.

Olivera Orsić Influencerica Olivera Orsić je otkrila parfem o kojem se ne priča, a za koji dobiva brdo komplimenata

Slavne će osobe koristiti nekada parfeme brendova čiji su ambasadori i s kojima surađuju, a koliko nam se čini Taylor s niti jednim od ovih brendova nije imala suradnje u posljednjim godinama pa vjerujemo da su joj to stvarni favoriti. Jedan od parfema za koji se već dulje vrijeme govori da je njen favorit je parfem „Flowerbomb“ brenda Viktor & Rolf.

 

 

Navodno je ovo parfem koji voli i Ariana Grande. On spada u kategoriju drvenastih, orijentalnih parfema, ali ističu se i cvjetne arome. Jedna stvar koja se uvijek naglašava kao njegov veliki plus je da je i jako postojan. To joj je prvi i najveći favorit. Drugi parfem za koji se govori da ga voli koristiti je „Santal Blush“ od brenda Tom Ford.

Kupovina parfema Parfemi s kojima možeš upgrejdati svoju kolekciju: 10 parfema do 30 eura idealni za svaki dan

 

 

Tom Ford parfemi su na glasu kao jako luksuzni i tu čak i najmanja količina košta jako puno. S druge su strane na glasu su i kao jako dobri. Tu prevladavaju također drvenaste note. To su dva parfema koja Taylor najviše voli – sada znaš!

 

 

Taylor Swift parfem omiljeni parfem koji parfem koristi favoriti parfema

Još vijesti