Galerija Kupovina parfema La Rive Her Choice s.Oliver women +7 Zara Hypnotic Vanilla

Uvijek se priča o skupim dizajnerskim parfemima koji nisu za svačiji budžet. Takvi parfemi budu super popularni i na glasu su kao odlični. Vjerojatno i jesu, ali ako to nije tvoj budžet, nemoj se osjećati loše – ima super parfema i za puno manje novaca.

Ne treba ti puno parfema koliko imaju influencerice na društvenim mrežama – ionako ih nećeš stići sve koristiti. Nekoliko ih je sasvim dovoljno! Koje odabrati ovisi ponajprije o tome kakve mirise voliš. Uvijek je najbolje prije kupnje parfem pomirisati, a ne uzimati na slijepo. Na izbor parfema utječe i tvoj budžet. Iako možda vidiš da svi pričaju o nekim skupljim parfemima, znaj da se i za manje novaca mogu pronaći super mirisi, samo oni nisu toliko u centru pažnje.

Olivera Orsić Influencerica Olivera Orsić je otkrila parfem o kojem se ne priča, a za koji dobiva brdo komplimenata

Sada ćemo ti dati nekoliko izbora parfema koji su do 30 eura, a dobar dio njih je i daleko ispod te cifre. Pristupačni su, a recenzije kažu i da su super, a svi se mogu nabaviti kod nas u dućanima i web shopovima! S kojim to sve parfemima možeš upgrejdati svoju kolekciju parfema, pogledaj u galeriji iznad!

Marissa Christine Kako da ti se parfem osjeti cijeli dan? Postoji tehnika koju koriste striptizete – a koja radi savršeno

parfem jeftini parfemi do 30 eura pozitivne recenzije preporuke parfema parfemi na budžetu koji parfem kupiti parfemi za cure

Još vijesti