Galerija Nucci Nucci - 1 Nucci - 2 +6 Nucci - 3

Koliko hejta u komentarima! Nucci je jedan od omiljenijih balkanskih pjevača, ali zbog toga što je toliko poznati i „u trendu“ ima i priličan broj hejtera. Na novoj objavi su ga ljudi isprozivali zbog jednog detalja.

Nuccija nećeš vidjeti u običnim i jednostavnim odjevnim kombinacijama. Voli izgledati drugačije i dodavati neke neobičnije dodatke. To je njegov imidž po kojem je već dobro poznat i fanovima koji ga prate to nije nikakvo iznenađenje. Ipak, izgleda da mu neke stvari ne mogu „oprostiti“.

Voyage Voyage otvoreno pričao o novoj djevojci i otkrio kada bi se htio zaručiti i vjenčati

Jučer je objavio nekoliko novih fotografija, a količina hejta koju je dobio zbog jednog modnog dodatka je nevjerojatna. U pitanju je sjenilo za oči. Da, vidi se da ima sjenilo u zlatno-narančastim nijansama, ali je li to stvarno toliko šokantno kada je u pitanju jedan pjevač? Ne bismo rekli.

 

 

Pjevači imaju šminku puno češće nego što to vjerojatno i misliš. Ovdje samo više dolazi do izražaja. Količina hejta i uvreda koje je dobio u komentarima zbog te sitnice je nevjerojatna. Osim sjenila na očima, kontroverzne su i čizme koje nosi, a koje su također dobile svoju minutu slave i opet – hejta. Misliš li da je stvarno toliko big deal zato što je Nucci stavio sjenilo?

Je li stvarno toliko big deal jer je Nucci stavio sjenilo?

Ukupno glasova:

Odjeća i modni dodaci koje Nucci nosi su uvijek malo „over the top“ i upadaju u oči, a sjenilo na očima se ne čini kao nešto što se toliko izdvaja od ostatka njegovih kombinacija. Samo zato što je javna osoba, ne znači da je u redu vrijeđati ga. Bolje je otpratiti osobu koja ti se ne sviđa i problem riješen.

Nucci - 3 Kako je izgledao Nucci na početku karijere prije 11 godina? Puno drugačije nego danas


 

nucci nova objava modni dodatak Kontroverzan vrijeđanje uvrede napadi na nuccija Hejt

Još vijesti