Galerija Voyage Voyage - 1 Voyage - 2 +5 Voyage - 3

Voyage ima novu djevojku, ali tko je ona, malo tko zna. Dobro ju skriva od javnosti, a jedino što je otkrio za sada je njeno ime. S obzirom da je javna osoba, vjerojatno je da ćemo ju kad-tad upoznati, a evo što je sada otkrio.

Nakon što je kratko vrijeme bio s Đinom, na neko je vrijeme uzeo pauzu od dejtanja, a u posljednje ga se vrijeme spaja s nepoznatom djevojkom. I izgleda da to nisu samo glasine. Voyage je u novoj vezi, a njegova odabranica nije javna osoba te za sada skriva njen identitet.

Voyage - 2 Znaš li da Voyage ima starijeg brata? Objavio je rijetku fotku s njim

Jedino što je otkrio je da se zove Tamara! U intervjuu na Blic televiziji je priznao da je poprilično lud za njom: „Jako sam zaljubljen, jako mi je lijepo.

 

 

Našao sam osobu s istim moralnim sistemom koji ja imam i velika mi je podrška u svemu što radim. Kada bih mogao napraviti savršenu osobu za sebe, to bi bila ona.“ A tko je ta misteriozna Tamara? Postoji video koji se dijelio još krajem ljeta, a na kojem se vidi da Voyage šeće s djevojkom držeći se za ruke.

 

@voyage_the_best0915 nova devojka🫣#voyage #foryoupage #fypシ #foryou #mihajloveruovic #mihajlo #fanpage❤ #voyageur #💕💕💕 ♬ original sound - Voyage0915

 

Svi se slažu kako nema sumnje – to je Tamara. A koliko je Voyage stvarno zaljubljen i ozbiljan s ovom vezom govori i činjenica da razmišlja o zarukama. Iako ima svega 22 godine, priznao je da želi biti mladi tata.

Jala Brat, Devito i Breskvica Jala Brat, Breskvica, Zera ili Devito: Koja su prava imena popularnih balkanskih glazbenika?

Rado bi se već sada zaručio, a kada su mu na Blicu predložili da zaprosi djevojku na velikom koncertu koji će imati ove jeseni, nije odbio prijedlog: „Nemoj da mi davati fiks ideje, ja nisam normalan, tko zna što mogu napraviti“. Izgleda da je stvarno ozbiljno zaljubljen!

voyage Nova djevojka tamara kako izgleda tamara voyage o vezi Ljubavni status

Još vijesti