Galerija Nucci - 3 Nucci - 1 Nucci - 2 +4 Nucci - 4

Nuccija svatko može prepoznati po njegovoj bradi i pirsu u nosu. To su mu postali svojevrsni zaštitni znakovi. Uvijek ih ima. Kada je tek počeo sa svojom glazbenom karijerom nije izgledao ni približno kao danas.

Balkanski reper Nucci je trenutno jedno od najjačih imena na glazbenoj sceni. Prati ga horda fanova, a i čini se da je jedan od najtraženijih izvođača jer svi rade duete baš s njim. Kada je on na pjesmi, zna se da će postati hit. Surađivao je s brojnim glazbenicima, a ima i neke svoje pjesme.

Mali Nucci Možeš li pogoditi tko je on? Popularni balkanski reper objavio slatku sliku iz djetinjstva

Trenutno on i Voyage žare i pale sa svojim novim hitom „Bella Hadid“. U samo dva dana otkad je vani na spotu su sakupili preko 2 milijuna pregleda, koji i dalje rastu. Nucci u spotu je Nucci kakvog svi znamo. Nije oduvijek izgledao tako.

Kada je tek počeo svoju glazbenu karijeru, još 2010./2012. godine, bio je jako mlad i izgledao puno drugačije. Tada je još bio daleko od slave kakvu ima danas. Sreća mu se okrenula 2020. godine kada je objavio pjesmu „BeBo“ koja je od njega napravila veliku zvijezdu. Na svojim je Instagram storyjima objavio kako je to izgledao prije nego je postao poznat, kada mu je karijera tek krenula.

Nucci prije vs. sada

Na fotografiji iz 2012. ga ne bi nikada prepoznali. Nije još bilo brade, ni pirsa u nosu, a i kosa mu je bila još kraća nego danas.

 

 

Totalno drugačiji Nucci. Puno je promijenio izgled i čini se da mu se isplatilo, jer stajling i izgled su dio njegovog imidža i ne možemo ni zamisliti da izgleda drugačije, a pogotovo da nosi polo majice s kragnicom.

Voyage Voyage otkrio koje osobine treba imati njegova savršena cura i koliko mu je bitan izgled

nucci Izgled na početku karijere prije slave kako je izgledao mladi nucci foto fotografija

Još vijesti