Kim Kardashian

Svi su se iznenadili kada je bilo najavljeno da će Kim glumiti u novim epizodama „American Horror Storyja“, ali s obzirom na to koliko je do sada već glumila, ovo i nije toliko čudno. Nismo bili svjesni koliko je već uloga iza nje.

Ako si mislila da je uloga u „American Horror Storyju“ prva uloga Kim Kardashian u nekom filmu ili seriji (osim „Keeping Up with the Kardashians“), onda si se malo prevarila. Kim je do sada već bila gošća u brojnim filmovima i serijama. Nisu u pitanju nikakve velike niti glavne uloge, ali mogla si ju vidjeti kako iznenada dođe u jednoj ili par epizoda. Kim vjerojatno znaš kao vlasnicu nekoliko brendova i nekoga tko se pojavljuje na raznim događanjima, no Kim i snima! Evo gdje smo ju to do sada sve mogli vidjeti.

1.Disaster Movie
2.Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
3.2 Broke Girls
4.Ocean's Eight
5.Drop Dead Diva
6.Beyond the Break
7.CSI: NY
8.How I Met Your Mother
9.American Horror Story
10.Last Man Standing

U većini se serija pojavljuje u samo jednoj epizodi, osim u „Beyond the Break“ i „Drop Dead Diva“ gdje je čak u 4 epizode. Također, u dobrom dijelu glumi samu sebe. No, reći da Kim nema glumačkog iskustva baš i nije točno! Najnovija je uloga u „AHS“, nešto što su svi jedva čekali vidjeti kako će ispasti, a epizode izlaze od 20. rujna.

Filmovi Filmovi nastali po istinitim pričama: Radnja ovih 12 nije plod nečije mašte, već se stvarno dogodilo

Gal Gadot i Margot Robbie Glumice koje ne trebaju kaskadere: Sve opasne scene u filmovima izvode same

kim kardashian gluma Filmovi serije gdje je glumila Pojavljivanja kao glumica glumačka karijera

Još vijesti