Selena Gomez

Selenini novi nokti su preslatki i dokaz da manikura uopće ne mora biti luda i komplicirana. Njena manikura može izgledati jednako lijepo na dugim i kratkim noktima, a bez problema ju možeš napraviti i sama.

Selenu Gomez niti ne možemo zamisliti s nekom ludom manikurom i super dugim noktima. Jednostavno nam to nije ona. Njen maniker, Tom Bachik, podijelio je na svom Instagramu posljednje nokte koje je radio Seleni i totalno su proljetni.

Kourtney Kardashian Nova proljetna manikura Kourtney Kardashian kao inspiracija za tvoju – totalno je slatka i girly

Osim Seleni, on radi nokte i brojnim drugim poznatim damama i redovito dijeli njihove manikure pa ako ti ikad treba inspiracije za sljedeću manikuru, ovdje možeš redovito vidjeti kakve nokte nose slavni. Seleni je za proljeće napravio pastelne žute nokte. Jednostavne, a tako slatke!

 

 

Nokti su joj srednje dužine i prirodnog oblika. Jesu li njeni pravi nokti ili stavlja umjetne nokte, nije otkrio. Ovakve nokte bez imalo problema možeš napraviti i sama, samo ti treba prava nijansa žute boje. Iako je žuta nekada malo napadna, pastelna verzija je totalno lijepa i skroz druga priča. Izgleda da Selena voli pastelne nijanse na noktima jer je i prije ovih, imala isto pastelne, samo je svaki nokat bio u drugoj boji.

 

 

Pastelne boje su idealne za proljeće, a kakve još manikure možeš staviti ovo proljeće, pogledaj inspiraciju u galeriji ispod.

Ideje za proljetnu manikuru: Donosimo ti 15 dizajna za nokte koji će te inspirirati i za tvoje sljedeće Proljetne manikure Rumeni nokti Minimalistički +12 Naglasak na jednom noktu

Selena Gomez proljetna manikura ideja za manikuru nokti inspiracija proljetni nokti Moda

Još vijesti