Galerija Krom manikure Biserni krom nokti Francuska manikura +12 Krom mreža

Krom nokti su manikura koja nije baš tipična i koju do sada nismo viđali toliko često na noktima, ali u posljednje vrijeme je tu sve više i više. Može se napraviti na hrpu različitih načina.

Krom nokti će staviti fokus na tvoje ruke i prste, u to možeš biti sigurna i zato kada ih stavljaš, moraš i urediti zanoktice i sve ostalo na prstima. Na prvu, kada vidiš krom nokte, možeš pomisliti da je to malo previše za tebe, ali postoji hrpa načina na koje možeš staviti ovu manikuru. Sve ovisi o boji koju staviš i koliko u fokus želiš staviti krom efekt.

Pedikura Lakovi koje ćemo nositi na nožnim prstima: 9 boja koje će biti hit u pedikuri ovog proljeća i ljeta

Njega će ti manikerka staviti tako da će prah protrljati po tvom noktu i kao rezultat će ti biti kromirani nokti. Možeš staviti krom efekt preko cijelog nokta ili preko dijela nokta ili dizajna po želji. Sve načine kako profurati ovaj trend možeš pogledati u galeriji iznad! Prikupili smo 15 manikura koje će ti pokazati sve načine kako nositi krom nokte.

Ideje za proljetnu manikuru: Donosimo ti 15 dizajna za nokte koji će te inspirirati i za tvoje sljedeće Proljetne manikure Rumeni nokti Minimalistički +12 Naglasak na jednom noktu

manikura proljetna manikura nokti krom nokti proljetni trend u manikuri inspiracija za nokte ideje za manikuru Moda

Još vijesti