Galerija Sukob Bake Praseta i Voyagea - 1 Sukob Bake Praseta i Voyagea - 2 Sukob Bake Praseta i Voyagea - 3 +10 Voyage

Proteklog vikenda internet scena na Balkanu ponovno je postala poprište sukoba između dva poznata lica- YouTubera Bake Praseta i pjevača Voyagea. Iako njihova prepucavanja nisu nova pojava, čini se kako su ovog puta uspjeli podići stvari na novu razinu.

Sve je započelo prije nekoliko godina kada je Baka Prase počeo javno omalovažavati Voyagea. Koristio je svoje Instagram priče i YouTube reakcije kako bi kritizirao pjevača, a čak je snimio i pjesmu "Blamage" u kojoj je izravno ismijavao njegov rad. Ovaj glazbeni napad postao je viralan, privukao je veliku pažnju, ali i dodatno zaoštrio odnose između njih dvojice.

Novi val drame počeo je ovog vikenda kada je Baka Prase ponovno prozvao Voyagea, ovoga puta zbog njegovog poslovnog poduhvata - ledenih čajeva. U svom karakterističnom stilu, Baka Prase je izjavio kako ga ti čajevi okusom podsjećaju na gel za tuširanje. Voyage nije dugo čekao s odgovorom. Na društvenim mrežama, pjevač je brzo uzvratio: "Burazeru, to što je tebi propao biznis, ne treba da prozivaš tuđe. Inače, kako idu restorani?" Ova izjava referirala se na nedavno zatvaranje restorana brze hrane koje je Baka Prase otvorio, a koji su se pokazali kao neuspješan poslovni pothvat.

Sukob Bake Praseta i Voyagea - 2

Ova javna razmjena uvreda nastavila se i tijekom vikenda. Baka Prase nije mogao odoljeti pa je na svom Instagram storyju ponovno ismijao Voyageov ledeni čaj, nazvavši ga "oČaj". Također je izjavio kako se čini da Voyage želi još jedan disstrack. Voyage je uzvratio s tvrdnjom da se Baka Prase ponaša kao da ima deset godina te ga je otvoreno pozvao da se suoče u ringu, aludirajući na mogućnost fizičkog obračuna.

Sukob Bake Praseta i Voyagea - 3

No, čini se kako sukob tu nije stao. Baka Prase je otišao korak dalje i pozvao svoje fanove da kreiraju memeove koji ismijavaju Voyagea, dodatno podgrijavajući atmosferu. Njegovi pratitelji brzo su reagirali te su Baki slali razne slike na račun pjevača. Voyage je, s druge strane, odgovorio na svaku provokaciju, usporedivši Baku Prase sa žabom, što je dodatno dolilo ulje na vatru.

Ova javna svađa između dvojice influencera ne pokazuje znakove smirivanja. Dok Baka Prase nastavlja s provokacijama, Voyage se trudi uzvratiti svakim novim potezom, stvarajući tako beskonačan krug drame koji privlači veliku pažnju njihove publike. Mnogi se pitaju kako će se ovaj sukob dalje razvijati i hoće li na kraju doći do fizičkog obračuna ili će sve ostati na razini verbalnih napada.

Sukob Bake Praseta i Voyagea - 1

Jasno je da je ovaj sukob podijelio publiku na dvije strane - one koji podržavaju Baku Praseta i one koji su na strani Voyagea. Iako se čini da niti jedna strana nije spremna popustiti, jedno je sigurno, prava drama između Bake Praseta i Voyagea se tek sprema.

Voyage Voyage objavio dio nove pjesme, a reakcije fanova ne staju – svi imaju isto mišljenje

Anja Blaaa i Baka Prase - 1 Anja Blagojević otkrila kakve rasprave ima svaki dan s Bakom Prase

Baka Prase i Anja Blagojević Što je Baka Prase kupio Anji za rođendan? O ovakvom poklonu mnoge djevojke mogu samo sanjati!

voyage baka prase volim tea Sukob

Još vijesti