Niall Horan

Niall je upravo objavio novu pjesmu pod nazivom „Heaven“ za koju se pretpostavlja da ju je posvetio svojoj djevojci. I tu kreće iznenađenje. Zar je Niall u vezi? Da, i to već skoro tri godine!

Fanovi su i to dočekali! Niall Horan je izbacio novu pjesmu. I neki su odmah povezali da je pjesma vjerojatno posvećena Niallovoj djevojci. Djevojci za koju neki niti ne znaju. Niall ne skriva njihovu vezu, ali ju niti ne gura pod svjetla reflektora. To nije veza u kojoj ima drama niti njih dvoje na bilo koji način pokušavaju dospjeti u centar pažnje radeći lude stvari…za razliku od nekih drugih slavnih parova.

Sophie Lloyd Navodno je ona kriva za prekid Megan Fox i Gun Kellyja: Tko je fatalna plavuša Sophie?

Najčešće ih zajedno uhvate paparazzi dok šeću ili negdje idu. Tko je ta njegova misteriozna djevojka? Njeno je ime Amelia Woolley. Nije neka slavna ličnost pa se niti ne zna toliko o njoj.

 

 

Zajedno su već skoro 3 godine, a prvi su put u javnosti uhvaćeni kao par krajem 2021. godine. Za Ameliu vjerojatno nisi čula jer nije slavna ličnost. Radi u modnoj industriji, što joj je hobi, a pravi joj je posao taj da radi u jednoj marketinškoj agenciji na odnosu agencija - njeni klijeni. I ako ju ideš postalkati, to ti neće uspjeti, jer ima privatni Instagram račun.

 

 

Već je po tome da joj je zaključan Instagram jasno da nije i ne želi postati javna ličnost. Izgleda da i Niall to poštuje jer ju ne gura u centar pažnje baš previše. Bili su zajedno već na nekim događanjima i prohodali crvenim tepihom. Zato što su tako privatni, puno ljudi niti ne zna da Niall ima curu.

 

 

Totalno su presladak par! Novu pjesmu koju je Niall objavio, a za koju se vjeruje da je posvećena njegovoj djevojci, možeš poslušati u nastavku.

Vanessa Hudgens - 3 Bila je sa Zacom Efronom i Austinom Butlerom – Vanessa Hudgens se sada zaručila za novog dečka

Dua Lipa - 6 Dua Lipa ima novog dečka: U vezi je s pjevačem koji je mlađi od nje

Niall Horan Djevojka s kim je u vezi je li u vezi tko mu je cura tko je Amelia Woolley

Još vijesti