Galerija Vanessa Hudgens - 3 Vanessa Hudgens - 1 Vanessa Hudgens - 2 +3 Vanessa Hudgens - 4

Na početku karijere su ona i Zac Efron bili onaj hollywoodski trendi par, a do prije nekoliko je godina bila u vezi i s „Elvisom“, glumcem koji ga je utjelovio. Mnogi nisu niti znali da je Vanessa već dvije godine u novoj vezi.

Vanessu Hudgens neki znaju po ulozi u „High School Musiclu“, a neki i po brojnim ulogama u Netflixovim božićnim romantičnim komedijama. Kada je ona u božićnom filmu, znaš da te čeka slatka romantična priča vrijedna gledanja. Vanessa je još davnih dana kao mlada zvijezda bila u vezi sa Zacom Efronom, a kasnije i s drugim glumcem, Austinom Butlerom.

Selena Gomez i novi dečko Selena Gomez se viđa s pop pjevačem! Trenutno su u casual vezi i jako su sretni

Nakon toga kao da je njen ljubavni plan pao u drugi plan. Pričalo se samo o njenom prekidu s Austinom, ali ne toliko i o novoj vezi. Ne skriva dečka, samo niti ne rade nikakve drame pa nisu u centru pažnje. Ispada da je Vanessa zadnjih dvije godine u sretnoj vezi!

 

 

Njen je odabranik Cole Tucker, sportaš, profesionalni igrač bejzbola. I sada su se zaručili! Vanessa je sretnu vijest podijelila na svom Instagramu i pokazala divan dijamantni prsten koji je dobila.

 

 

Cole je od nje mlađi čak 8 godina, ali paru to apsolutno ništa ne znači i presretni su zajedno.

Dua Lipa - 6 Dua Lipa ima novog dečka: U vezi je s pjevačem koji je mlađi od nje

Celebrity Par veza zaruke Vanessa Hudgens s kim je u vezi Slavne osobe

Još vijesti