Sophie Lloyd

Javnošću je poput bombe odjeknuo naslov da su Megan Fox i Machine Gun Kelly prekinuli.

Sudeći prema Meganinom Instagram profilu, to je to, vezi je došao kraj. Pobrisane su zajedničke slike, Meghan je otpratila svog bivšeg s Instagrama i ostavila znakovitu poruku: „Možeš osjetiti neiskrenost, svuda je u tvome dahu“.

Iz ove objave možemo naslutiti kako je Meghan otkrila prevaru. Fanovi i znatiželjnici sada traže krivca za prekid ovog slavnog para.

Kako piše Page Six, krivac je Sophie Lloyd, gitaristica iz Machineovog benda.

Naime, fanovi su se u komentarima na društvenim mrežama raspisali o mogućem razlogu prekida, a jedan je komentator optužio Sophie kazavši kako su njih dvoje flertovali odmah na početku, čim se gitaristica pridružila bendu i aludirao da je upravo ona ta s kojom je Kelly varao. Megan je odgovorila na taj komentar i napisala da je možda ona ta koja je prevarila njega sa Sophie.

 

 

 

Vrlo zbunjujući odgovor, ali sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama raspad veze dogodio se upravo zbog Sophie.

No tko je fatalna plavuša?

Ova 26-godišnjakinja, počela je karijeru kao YouTuberica, a na njezinom kanalu pratilo ju je preko 800 tisuća ljudi. 2022. dobila je priliku života kad ju je Gun Kelly pozvao da se pridruži njegovom bendu te od petog mjeseca zajednički nastupaju.

Sophie je pak, sudeći prema društvenim mrežama, u petogodišnjoj vezi s bubnjarom Cristopherom Painterom.

Ovo su samo medijska nagađanja, niti jedna strana nije se službeno oglasila o ovim tračevima te nam preostaje čekati rasvjetljavanje cijele ove priče.

 

 

Sophie Lloyd meghan fox Machine Gun Kelley Sophie Lloyd kriva za prekid

Još vijesti