Makeup Revolution paleta i Hailey Bieber

U svijetu ljepote, postizanje besprijekornog looka ne mora uvijek biti praćeno visokom cijenom. Mnogi pristupačni brandovi unaprijedili su svoju ponudu kako bi ponudili pristupačne alternative popularnim visokokvalitetnim proizvodima ljepote. Ove zamjene često oponašaju kvalitetu i performanse svojih skupljih verzija, čineći ih izvrsnim izborom za ljubiteljice ljepote s ograničenim budžetom.

Rihannino sjajilo Duplići Rihanninog poznatog Fenty sjajila: Ovih 5 komada su identični kao original

Urban Decay Naked Heat paleta sjenila za oči vs. Makeup Revolution Reloaded paleta u „Iconic Fever"

Zašto je odlična zamjena: Makeup Revolution Reloaded paleta u „Iconic Fever" široko je slavljena zbog svoje izražene sličnosti s Urban Decay Naked Heat paletom sjenila za oči. Nudi zadivljujući niz neutralnih i toplih nijansi sjenila, savršenih za kreiranje raznovrsnih dnevnih i večernjih lookova.
Pristupačnost: Ova zamjena je pristupačna, dostupna je za naručiti i odlična je alternativa za sve djevojke s ograničenim budžetom. Dobiješ raznolikost nijansi bez kompromisa s kvalitetom.
Performanse: Cure često hvale pigmentaciju, blendanje i dugotrajnu moć ovih sjenila, usporedivih s brendovima više klase.


NARS Radiant Creamy korektor vs. Maybelline Fit Me korektor

Zašto je odlična zamjena: Maybelline Fit Me korektor je poznat po svojoj sličnosti s NARS Radiant Creamy korektorom. Pruža izvrsno prekrivanje tamnih krugova ispod očiju i nesavršenosti, ostavljajući sjajan završetak.
Pristupačnost: Maybelline je poznat po svojoj pristupačnosti, čak i u našim drogerijama, a ovaj korektor pruža visokokvalitetne rezultate.
Performanse: Djevojke cijene njegovu kremastu teksturu, jednostavnost nanošenja i mogućnost da učinkovito posvijetli i prekrije, slično kao i njegova visokokvalitetna verzija.

 

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz vs. NYX Professional Makeup Micro Brow olovka

Zašto je odlična zamjena: NYX Professional Makeup Micro Brow olovka blisko oponaša Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. To je tanka, precizna olovka savršena za definiranje i oblikovanje obrva.
Pristupačnost: NYX je dostupan i na našem tržištu, a ova olovka za obrve pruža ekonomično rješenje za postizanje dobro definiranih obrva.
Performanse: Djevojke često smatraju da ju je jednako lako nanositi kao Brow Wiz, s dobrom pigmentacijom i finim vrhom za precizno crtanje.


MAC Ruby Woo ruž za usne vs. Wet n Wild Megalast Lip Color u „Stoplight Red"

Zašto je odlična zamjena: Wet n Wild Megalast Lip Color u „Stoplight Red" cijeni se zbog svoje izražene sličnosti s ikoničnim MAC Ruby Woo ružem za usne. Pruža klasičnu crvenu boju s mat završetkom.
Pristupačnost: Wet n Wild je ekonomični prijateljski brand koji je dostupan u DM poslovnicama, čineći ga izvrsnim izborom za one koji traže vječni crveni ruž bez visoke cijene.
Performanse: Cure često smatraju da nudi istu hrabru, dugotrajnu boju i ugodan mat završetak kao i MAC-ov Ruby Woo.


Tarte Amazonian Clay rumenilo vs. Milani Baked rumenilo u „Luminoso"

Zašto je odlična zamjena: Milani Baked rumenilo u „Luminoso" blisko podsjeća na Tarte Amazonian Clay rumenilo. Pruža odličan, breskvasti sjaj koji odgovara različitim tonovima kože.
Pristupačnost: Milani rumenilo je također dostupno na našem tržištu, najsigurnije ga je potražiti u DM poslovnicama.
Performanse: Djevojke često hvale njegovu pigmentaciju, blendanje i dugotrajno nošenje, slično Tarte rumenilu.

Kvaliteta i performanse duplića mogu varirati, stoga je dobra ideja pročitati recenzije i isprobati proizvode ako je moguće prije kupnje. Osim toga, ono što je jednoj osobi ostavilo dobar dojam, tebi možda neće odgovarati zbog raznih drugih faktora kao što su ten ili osobne preferencije.

Parfemi Duplići brendiranih parfema: Zamiriši luksuzno uz ovih 8 jeftinih parfema

 

duplići brendirana šminka drogerijska šminka

Još vijesti