Tetovaža

Stavljanje tetovaže nemoj shvatiti olako. Da, danas postoje metode uz koje se ona može kasnije skinuti, ali te su metode i skupe, a neki kažu i da su bolne, te da ostane i dalje na koži neki trag, ne skine se u potpunosti. Zato je najbolje biti sigurna prije stavljanje tetovaže da je to nešto što stvarno želiš zauvijek na koži.

Stavljanje tetovaže bez razmišljanja nije najpametnija odluka. Možda ispadne dobro i stvarno ti ta tetovaže bude draga zauvijek, a možda i nakon nekog vremena shvatiš da je to bila jedna velika greška. Prije svakog tetoviranja treba dobro razmisliti i zapitati se je li to stvarno nešto što želiš na koži zauvijek. Manja je šansa da nećeš požaliti one tetovaže koje ti nešto znače, koje nisi stavila zato jer takvu ima i netko drugi pa ti se svidjela ili zato što ti je to baš lijepo trenutno.

Mona Lisa i globus KVIZ: Test općeg znanja iz različitih područja – tko će skupiti 10/10 točnih?

Možda starija ti neće razmišljati isto! Danas je popularno stavljati tetovaže, a i puno influencera i poznatih je otkrilo da su stavili neke bez puno razmišljanja. Jesi li ti spremna za tetovažu? Stvarno spremna? Provjeri!

 

 

Emili Dragas i Magdalena Ivić KVIZ: Koji domaći TikToker ima sadržaj kao stvoren za tebe?

kviz test zabava tattoo tetovaža jesi li spremna za tetovažu kako znati da si spremna za tetoviranje staviti tetovažu

Još vijesti