Slavni parovi

Neki će reći da godine nisu bitne, ali kada je u vezi velika razlika u godinama, to nekada može dovesti do većih problema. Za svaku je vezu drugačije i nema pravila koje govori kolika je razlika u godinama najbolja.

Cure uvijek nekako gravitiraju prema starijim dečkima. Očekujemo da će oni biti zreliji i da će veza s njima biti bolja i ozbiljnija. Vjerojatno si i ti čula da dečkima treba duže da sazriju i prođu pubertet. U nekim je slučajevima to istina, a u nekima ne. Ne bi trebala otkantati mlađeg dečka samo zato što je mlađi. Bilo da je u vezi starija cura ili dečko, kada je razlika u godinama prilično velika, to će potaknuti govorkanja i različite komentare. Kada smo mlađi, velika je razlika u godinama big deal, ali kasnije, ona više ne zvuči tako strašno. U ovim je slavnim vezama razlika u godinama (bila) dosta velika. Neki su do sada i prekinuli, ali neki od ovih parova su još uvijek skupa, bez obzira na tu veliku razliku.

cura i dečko Koja je idealna razlika u godinama između cure i dečka?

1.Billie Eilish (21) i Jesse Rutherford (31)
Bili su zajedno 7 mjeseci, ali veza im je na kraju ipak puknula. Izvori bliski paru su otkrili da su ostali u dobrim odnosima i da razlog za prekid nije bila razlika u godinama.

2.Blake Lively (35) i Ryan Reynolds (46)
Znaš li da je između ovog slavnog para čak 11 godina razlike? Ne bismo nikada rekli! To je samo još jedan dokaz da kako si starija, tako će razlika u godinama biti sve manje zamjetna.

 

 

3.Leonardo DiCaprio (48) i svaka njegova djevojka (20-ak godina razlike)
Leonardo DiCaprio je na glasu da svaku svoju djevojku ostavlja kada napuni 25 godina. On trenutno ima 48 i zadnjih je godina redovito u vezi s djevojkama koje imaju 20-ak godina.

4.Sydney Sweeney (25) i Jonathan Davino (38)
Oni su čak i zaručeni! Ne eksponiraju svoju vezu previše u javnost i zato je mnogima fanovima glumice bilo šokantno kada su saznali da ima toliko starijeg dečka.

Teodora Popovska Najkontroverzniji balkanski par: 17-godišnja TikTokerica u vezi s poznatim puno starijim reperom

5.Sofia Richi (19) i Scott Disick (34)
Par koji već neko vrijeme nije zajedno, ali o čijoj se razlici u godinama itekako pričalo. To je samo jedna od puno mlađih djevojaka Scotta Disicka, ali ne i jedina.

 

 

6.Britney Spears (41) i Sam Asghari (28)
Kraljica popa je već godinama u vezi s mlađahnim Samom. Nedavno su se i vjenčali! Razlika od 13 godina im ne znači baš ništa.

7.Kaia Gerber (21) i Austin Butler (31)
Još jedan od parova koji su i dalje zajedno. Nikada ne bi rekli da je između njih razlika od čak 10 godina. O svojoj vezi ne pričaju puno u javnosti, a pretpostavlja se da su skupa od kraja 2021. godine ili početka 2022. godine.

 

 

8.Nick Jonas (30) i Priyanka Chopra (40)
Britney i Sam nisu jedini par gdje je dečko taj koji je mlađi. Nick Jonas je također mlađi od svoje izabranice, i to čak 10 godina.

9.Harry Styles (28) i Olivia Wilde (38)
Iako više nisu zajedno, i njihova je veza imala veliku razliku u godinama. Mnogima je ovo bilo čudno, ali kada pogledaš veću sliku, nisu jedini hollywoodski par s tolikom razlikom.

 

 

10.Pete Davidson (29) i Kim Kardashian (42)
I za kraj, veza za koju je znao cijeli svijet i koja je iznenadila cijeli svijet. Nitko, ali baš nitko, nije očekivao da će Kim biti u vezi s Peteom. Veza je bila kratka i ima onih koji misle da je sve bila samo predstava za javnost.

Razlika u godinama veza velika razlika u godinama Slavne osobe celebovi veze slavnih više od 10 godina razlike

Još vijesti