Galerija Teodora Popovska Teodora Popovska - 1 Teodora Popovska - 2 +4 Teodora Popovska - 3

Kada su Teodora i Relja objavili da su par, krenuli su komentari – i nisu stajali. Objavila je to na svoj 17. rođendan, a mnogi su počeli govoriti kako je razlika u godinama prevelika, pogotovo zato što ona nije još ni punoljetna.

Najkontroverzniji balkanski par. Niti jedan nije uzburkao toliko ljude kao Teodora Popovska i Relja Torinno. Neki ih tako u komentarima uporno zezaju zbog razlike u godinama, a drugi su kao 'zabrinuti' jer Teodora još nije niti punoljetna, a u vezi je s 8 godina starijim dečkom.

 

 

Neki idu toliko daleko da njega nazivaju pedofilom gdje god imaju priliku. Pa ipak, njih to ne dira i sretni su zajedno. Influencerica Teodora tako je čak završila i u jednoj njegovoj pjesmi! A kako je sve krenulo, kako su se upoznali i krenuli pričati? Ispričala je u intervjuu – i otkrila kakve to veze ima kraljica Elizabeta s njihovim upoznavanjem.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, ali je sve krenulo zbog TikTok videa kojeg je Teodora objavila i zbog kojeg su se počeli dopisivati. Znaš ono kada vani upoznaš nekog dečka, dodate se na društvene mreže, ali onda ne znaš kako da se drugi dan javiš (a vjerojatno ni on) i nekada sve propadne? E pa, Teodora je Relji dala savršenu priliku. Objavila je TikTok u kojem je rekla da joj je kraljica Elizabeta baka – i kaže on je mrtav ozbiljan poslao poruku i pitao 'zar stvarno?'. Ona ga je trolala satima i slala fejk dokaze i tako je zapravo krenuo razgovor.

 

 

Kada se razbudio shvatio je da ga zeza, ali dopisivanje je krenulo, led je bio razbijen i razgovor je tekao. Sljedeći put kada nećeš znati što nekome poslati, nabaci komentar na neku njihovu zadnju objavu. Neće djelovati čudno i nema straha da ćeš se osramotiti.

Teodora Popovska Najkontroverzniji balkanski par: 17-godišnja TikTokerica u vezi s poznatim puno starijim reperom

Kourtney i Travis Tajna uspješne veze je u strogim pravilima? Evo kojih 8 se drže Kourtney i Travis

relja torinno teodora popovska par balkanski par upoznavanje influencerica

Još vijesti