Zimski outfit

Volimo zimske trendove koji nam pomognu dodatno nas ugrijati. Ako si i ti onaj tip cure koji neće trpjeti zbog mode i koja će radije da joj bude toplo nego da izgleda stajliš, onda je ovaj trend i za tebe.

Zima nije baš idealno godišnje doba za izgledati slatko i stajliš jer ipak nam je na prvom mjestu toplina. Smrzavanje nije opcija! Na svu sreću i za sve nas smrznute, postoje neki trendovi uz koje nam neće biti hladno, a uz koje ćemo izgledati ekstra slatko. Glavni modni dodatak za zimske mjesece je topli šal, on je broj jedan. Odmah iza njega, na drugo mjesto, stavljamo modni dodatak koji je ove zime izgleda totalni trend jer sve više i više viđamo cure da ga nose. A to su grijači za uši!

 

 

Lijepi, slatki, topli – idealni! Ove su godine veliki trend. Već sada, na samom početku zime, cure ih ne prestaju nositi. Kako na Instagramu, tako i u stvarnom svijetu, na ulici.

Vezanje šala Načini nošenja šala: Tri nova načina na koja ga možeš omotati ove zime, a za koja vjerojatno ne znaš

Mekani grijači za uši su postali dodatak bez kojeg se iz kuće ne izlazi. Nose se u svim bojama i svim modelima, a najpopularniji su ipak oni pufasti bijeli.

 

 

 

 

Cure kombiniraju boje grijača s odjevnom kombinacijom. Kako bi ti išli dobro uz svaku zimsku odjevnu kombinaciju, dobra je ideja upariti ih s bojom jakne koju ćeš nositi ove zime. Kada su u istoj boji kao i jakna onda si 100% sigurna da izgledaju dobro na svaku kombinaciju.

 

 

 

 

Zato ako si u potrazi za nekim detaljem koji će obogatiti tvoje zimske lookove, ne moraš tražiti dalje. Grijači za uši su sve što ti treba!

Došlo je doba godine za pletene majice: 15 pulovera koje stavljamo na listu želja ove zime Zimski outfit Pleteni pulover iz H&M-a Pleteni pulover iz H&M-a +12 Pleteni pulover iz H&M-a

Moda trendovi u trendu modni dodatak zimski modni trend Popularno hit modni dodatak nose sve cure grijači za uši

Još vijesti