Hailey Bieber

Dokaz da ti na licu ne treba tisuću boja i komplicirana rutina kako bi dobila makeup look koji se može nositi za različite prigode. Ona je rekla da je to njena rutina u šminkanju za blagdansko vrijeme.

Hailey Bieber nikada nećeš vidjeti s nekom šarenom i ludom šminkom, a to neće biti slučaj ni ovaj put. Voli minimalizam, jednostavnost i prirodnu šminku. Ukoliko je to i tvoj vibe, onda će ti ovaj njen novi makeup tutorial biti od koristi i sigurno ćeš ga htjeti isprobati. Pokazala je svoju šminku za blagdansko vrijeme.

Hailey Bieber Kako nositi minicu kad zahladi? Hailey Bieber i njen posljednji outfit ti mogu biti inspiracija

U opisu je napisala da kada je imala 16 godina i sudjelovala u predstavi „Orašar“, da je bila jedna od vila, ona nazvana „Sugar Plum“. I tada je imala sličnu šminku na licu, a sada je napravila njenu verziju za 2023. godinu. Nije trebalo dugo da u komentarima svi ovakav način šminkanja odmah proglase trendom i daju mu ime. Tako da je ovo postalo „Sugar Plum Fairy Makuep“.

 

@haileybieber

when I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) - Ian Post

 

Nije pisala korake niti je opisivala što radi ili koje proizvode koristi, što malo otežava posao, ali možeš vidjeti svaki korak. Ono što bi bilo značajno za ovaj makeup je da je dodala prilično rumenila – i na obraze i na kapke. Na oči je dodala puno šljokica, a nacrtala si je i pjegice. Iako je blagdanska šminka, usne su u nude nijansi. Pokazala je kako ona šminka usne i ono što možda mnogi ne rade, a njen je trik, je da olovku za usne utapka i izblenda s prstom.

Šminka Kako da ti sjajilo na usnama izdrži što dulje? Postoji jedan trik koji će ti u tome pomoći

Krajnji rezultat izgleda slatko i nije ga teško rekreirati. Osim za blagdansko vrijeme, ovo možeš nositi i za svaki dan, kada ideš na kavu ili druženje s curama, na dejt ili bilo gdje drugdje gdje želiš izgledati sređenije. Nije too much niti previše svečano da se ne može nositi. Nema sumnje da će ovo postati novi trend.


 

hailey bieber šminka makeup kako se šminka našminkati se kao hailey bieber sugar plum fairy makeup trend u šminkanju blagdanska šminka za svaki dan jednostavan makeup tutorial

Još vijesti