Slika nije pronađena

Oko tetovaža na licu ima uvijek najviše podijeljenih mišljenja, čine su kul, ali opet s druge strane i kao malo too much. Zayn ima hrpetinu tetovaža po sebi, a sada je dodao još jednu – i to baš na lice.

Na posljednjoj objavi na Instagramu se pohvalio s novom tetovažom, ali naravno da nije otkrio što točno je na njoj i sada se fanovi igraju pogađanja. Na prvi pogled tetovažu ne bismo niti primijetili, tek kada se malo bolje zagledaš, uočit ćeš nešto u njegovoj bradi. Na rubu lica, uz čeljust je stavio neki natpis. Koji? Nitko nije siguran. Ne pomaže kut iz kojeg je fotkano, kao ni to da mu je brada takve dužine da ju otkriva, ali opet i dovoljno skriva.

Ali, zato su tu vjerni fanovi s idejama. Svi su se zainteresirali što bi to moglo pisati, a neki od glavnih prijedloga su verzije natpisa 'Da mamma' ili 'De mama'.

Svi su odmah išli na varijacije s riječi 'mama' s obzirom da su Zayn i Gigi nema dugo dobili svoje prvo dijete pa bi ovo mogla biti posveta Gigi. Ali ima i onih koji misle da piše 'Do more', a neki imaju i teorije da je natpis na latinskom ili francuskom i da ga je zato malo teže odmah pročitati i povezati što piše.

Dosta Zaynovih tetovaža ima neko osobno značenje i nisu samo bezvezni ukras pa zbog toga fanovi vjeruju da je to slučaj i s ovom, ali što točno piše, za sada nitko ne zna. Što ti misliš da piše?

Pogledajte još:

Fanovi su ostali šokirani kad su čuli Zaynov glas dok priča! Zvuči dosta drugačije nego kad pjeva

Biste li mogli prepoznati ove celebove? Otkrivamo kako bi poznati ljepotani poput Justina i Zayna izgledali kao žene

Ljudi koji su slučajno upoznali celebove otkrivaju kakvi su: Ovih 7 su baš nepristojni i neugodni

tetovaža Zayn Malik nova tetovaža

Još vijesti