Galerija Marko Vuletić Marko Vuletić - 5 Marko Vuletić - 2 +4 Marko Vuletić - 7

Nabaviti kućnog ljubimca je veliki korak i velika odgovornost. To je netko za koga ćeš se morati brinuti sljedećih 10-15 godina, što nikako nije mala stvar. Zato prije nabave ljubimca uvijek treba dobro razmisliti.

Pratitelji Marka Vuletića ovaj su se vikend rastopili na najslađe slike koje su ikad vidjeli na njegovom profilu. Podijelio je sa svima da je nabavio kućnog ljubimca! Nema ništa slađe od životinja, a pogotovo kada su male. Pa nije ni čudo da su svi oduševljeni fotkicama i videom koje je objavio.

Thylane Blondeau Bila je proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu – danas je odrasla i evo kako izgleda [FOTO]

Morao se pohvaliti da ima novi dodatak u svom životu, a kako i ne bi kada je tako preslatka! Marko je nabavio psa, koker španijela, a otkrio je i ime koje je dobila – zove se Marta.

 

 

Fanovi su oduševljeni i zaljubljeni! Izgleda da će Marko sada na svojim društvenim mrežama pasti u drugi plan i svi će samo htjeti gledati Martu i slušati o njoj. Kako i ne bi! Štene je apsolutno preslatko, a pokazao je i da je Marta pametna. Uspjela je već i naučiti neke trikove. Ne ide joj uvijek baš iz prve, ali zbog toga je samo još šarmantnija.

 

@divamv

Pametnica moja

♬ original sound - Marko Vuletić

 

Jedva čekamo vidjeti nove fotkice i videe Marte!

James Charles James Charles gubi pratitelje: Nakon ove fotke na Instagramu otišlo odjednom preko 100.000 fanova

marko vuletić kućni ljubimac youtuber ime

Još vijesti