Galerija Marko Vuletić Marko Vuletić - 1 Marko Vuletić - 2 +4 Marko Vuletić - 3

Volimo Marka i njegove šašave ideje. U posljednje se vrijeme bacio u isprobavanje različitih ženskih proizvoda. Za sve dečke koji misle da je lako biti cura, neka vide ove njegove videe pa će se razuvjeriti.

Kako bi se dečko koji se inače ne šminka snašao s različitim ženskim proizvodima za šminkanje i uređivanje? Jako teško! Marko Vuletić imao je mini serijal u kojem je isprobavao različite ženske proizvode.

Marko Vuletić Marko Vuletić odgovorio hejterima koji prozivaju influencere da ništa ne rade

Sve je počelo s tim da ga je zanimalo kakav je to osjećaj nositi umjetne trepavice. Jesu li teške? Boli li? I tako je kupio par trepavica i odlučio ih po prvi put ikada isprobati na kameri. Zalijepio ih je najbolje što je mogao i nasmijao sve cure. Prvi video koji je snimio je ispao hit i nije trebalo dugo da nastavi s isprobavanjem.

 

@divamv

Šta još triban probat?

♬ original sound - Marko Vuletić

 

Nakon trepavica je na red došlo sjajilo za povećanje usana. Nije bio oduševljen, opisao je taj osjećaj kao da je stavio papra na usta, a rezultat je bio nikakav. Po njemu, sjajilo za povećanje usana ne radi i nije vrijedno novaca.

 

@divamv

kylie sa mnom pod ruku

♬ original sound - Marko Vuletić

 

Sljedeći na redu: lak za nokte. I to ni manje ni više nego jarko crveni. Za razliku od prošlih proizvoda, ovaj je bio lagan za staviti, a na kraju se transformirao u Marinu, kako je sam sebe nazvao. Malo je namazao i kožice oko prstiju, ali za početnika, odradio je dobar posao.

 

@divamv

još malo i postajen žena😂

♬ original sound - Marko Vuletić

 

I za kraj, najveća ženska muka – tuš za oči. Staviti ravno i proporcionalno tuš na oba oka za mnoge je cure izazov. Ako ovo radiš svaki dan, onda imaš prakse i sigurno to odradiš u tri sekunde, ali ako ne…onda to izgleda nekako ovako.

 

@divamv

elena kitić ✨vibes✨

♬ original sound - Marko Vuletić

 

To su za sada svi videi koje je objavio i jedva čekamo još. Dečki uvijek misle da nam treba previše vremena da se spremimo, a kada bi na svojoj koži iskusili kako je to stavljati tuš ili lakirati nokte, sigurno se više ne bi toliko žalili. Marko nas je dobro zabavio, a nadamo se da će i tebe.

Anja i Teddy Kakve kućne ljubimce imaju balkanski influenceri: Pogledaj njihove slatke četveronožne prijatelje

marko vuletić isprobavanje šminke zabava kako je to biti cura youtuber

Još vijesti