Adriana Lima

Ne samo što su ovi modeli najplaćeniji prema zadnjih podacima u 2022. godini, već su i najpopularniji pa to djelomično opravda činjenicu zašto su baš oni najplaćeniji. Na popisu su čak i dvije sestre koje su odnijele tu titulu!

Modeli, odnosno manekenke zarađuju ogromne količine novaca. No, one su to zaista i zaslužile s obzirom na striktne dijete i programe koje moraju pratiti kako bi uvijek imale savršenu liniju za modnu pistu. Uz to, nije lako samo tako postati model i raditi za svjetski poznate brendove poput Victoria's Secreta, Chanela i drugih luksuznih firmi. Postoje mnogi kriteriji koje modeli moraju zadovoljavati, ali je činjenica da su se neke manekenke uspjele probiti zbog slave svoje obitelji koja je bila popularna i prije nego što su dospjele u svijet modela. Bez obzira na to, prema zadnjim podacima upravo ovih 9 modela vrijedi najviše i zarađuju najviše do sada u ovoj godini.

9.Liu Wen – 19 milijuna dolara

 

 

8.Joan Smalls – 19 milijuna dolara

 

 

7.Bella Hadid – 19 milijuna dolara

 

 

6.Gigi Hadid – 20 milijuna dolara

 

 

5.Adriana Lima – 30 milijuna dolara

 

 

Balenciaga modna revija Poznati modni brend šokirao novom modnom revijom, a to sve zbog jednog detalja

4.Cara Delevigne – 31 milijun dolara

 

 

3.Rosie Huntington-Whiteley – 32 milijuna dolara

 

 

2.Gisele Bundchen – 33 milijuna dolara

 

 

1.Kendall Jenner – 40 milijuna dolara

 

 

Prvo mjesto uopće nije začuđujuće. Svi smo mogli pretpostaviti da je to upravo Kendall, a isto tako nas nije ni iznenadilo što su se i obje sestre Hadid našle na ovom popisu. One jesu možda najpoznatije, ali se na popisu nalaze i druge lijepe i kvalitetne manekenke koje samo možda nisu tako popularne kao one.

Slika nije pronađena Nije ni njima lako! 6 razloga zašto NE zavidimo poznatim supermodelima

Slika nije pronađena Manekenke savjetuju – 10 modnih zapovijedi koje sve cure moraju znati

manekenke modeli zarada Kendall Jenner revije