Galerija Kendall Jenner i Nariah Nicolle Nariah Nicolle - 1 Nariah Nicolle - 2 +3 Nariah Nicolle - 3

S obzirom da je Kendall Jenner trenutno jedan od najtraženijih modela na svijetu, vjerojatno je i skuplja za „rezervirati“ za nošenje revija, a ovo je jedan od načina kako su ju jedni dizajneri na Tjednu mode ipak imali.

I Kendall Jenner i Nariah Nicolle su obje ove godine sudjelovale na tjednu mode i hodale modnom pistom za različite dizajnere. Bilo bi totalno fora i da su se zajedno pofotkale ili zajedno i hodale pistom! Nažalost to se nije dogodilo, a moguće je da Kendall niti ne zna da je na modnoj pisti bila njena „blizanka“. Nariah su našminkali i uredili da izgleda što sličnije Kendall i na prvu, lako bi se mogli zeznuti i pomisliti da je to stvarno Kendall, samo u mlađem izdanju. Oni koji su gledali Kardashiane, možda se i sjećaju da je vrlo slično izgledala na početku svoje modeling karijere.

 

 

Cure nisu u nikakvom rodnom srodstvu i zapravo je Nariah na pisti izgledala slično Kendall zbog sve šminke, ali u stvarnom životu izgleda malo drugačije. Ne pokušava biti Kendallina kopija, ali kada nosi modne revije, ne može utjecati na to kako će biti našminkana i uređena.

 

 

Kao i uvijek, neki sličnost vide, neki ne, ali Nariah bi se zbog ovoga mogla proslaviti i postati tražen model.

 

 

Upravo je revija koju je nosila za Roberta Cavallija kada su ju „pretvorili“ u Kendall bila trenutak koji ju je stavio pod svjetla reflektora. Na Instagramu su ljudi oduševljeni s njom, u komentarima je sve puno pohvala!

Najplaćenije manekenke Najbolje plaćene manekenke na svijetu: One su slavne i lijepe, ali i basnoslovno bogate

Kylie Jenner Kylie srušena s trona na Instagramu – nakon dugo vremena više nije ženska osoba s najviše pratitelja

Kendall Jenner blizanka Nariah Nicolle usporedbe modeli

Još vijesti