Balenciaga modna revija

Svjetski poznati modni brend održao je modnu reviju u kojoj predstavlja novu kolekciju za ljeto i zimu. No, ta modna revija izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama zbog modela koji su na licima nosili specifične predmete.

Balenciaga je svjetski poznati modni brend kojeg obožavaju diljem svijeta. Održana je njihova revija u sklopu koje su predstavili novu kolekciju, ali je ljude najviše zanimalo zašto modeli na reviji na licima nose specifične maske na licu. 

 

 

 

 

 

Radi se o maskama koje baš i nisu lijepe za vidjeti, a pomalo su i zastrašujuće na prvi pogled. Taj detalj s revije izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi misle kako su trebali staviti neko upozorenje za oblik uznemirujućeg sadržaja. Kako piše Tyla, oni su s ovim maskama na licu zaista htjeli postići pozitivan ishod. Naime, napravili su to namjerno kako bi se osobe koje imaju fobiju od maski suočile sa svojim strahom i to ovako direktno.

 

 

Bez obzira na to što nisu imali loše namjere, mnogi svejedno misle da su trebali upozoriti na ovakav sadržaj koji je za mnoge uznemirujući: 'Moji demoni tijekom paralize sna' – pisali su.

Slika nije pronađena Kroksice ili voliš ili ne – a sada dolaze i u modelu štikli! Balenciaga predstavlja kroks štikle

Slika nije pronađena Najružnija ljetna obuća je upravo postala još ružnija – tko bi ovo nosio? ANKETA

balenciaga modna revija maske fobija modeli

Još vijesti