Kylie Jenner

Netko sazrije prije, netko kasnije. Netko već sa 17 može izgledati puno starije i ozbiljnije u odnosu na svoje stvarne godine, a u tu skupinu, očito se ubraja i Kylie Jenner.

Prije par dana jedna je korisnica Twittera objavila fotografiju staru 8 godina, na kojoj nasmiješena pozira s Kylie. Cura pod korisničkim imenom @yungxbai tada je napunila 16 godina, a Kylie je bila maturantica, samo godinu dana starija od nje.

„Ovo je bilo u Dječjoj bolnici u Los Angelesu 2014. godine. Moj školski klub i ja smo organizirali dobrotvornu akciju za djecu oboljelu od raka, a tada su došli Kylie i Tyga posjetiti neke od naših pacijenata“, rekla je Bailey za BuzzFeed.

 

 

Jedna godina razlike? Ona izgleda kao bogata tetka“, napisao je jedan korisnik Twittera, aludirajući na Kylie koja na ovoj fotografiji izgleda znatno odraslije u odnosu na djevojku koja je samo godinu dana mlađa od nje. 

 

 

Kylie je u posljednje vrijeme na meti komentatora na društvenim mrežama. Nije tajna da je do sad na sebi imala razne estetske korekcije, a zbog kojih je prozivaju da izgleda puno starije nego što jest.

Nedavno je na Baby2Baby gala večeri pozirala pored svoje sestre Kim, a komentatori na društvenim mrežama zezali su je kako izgleda puno starije u odnosu na svoju 17 godina stariju sestru.

Kylie Jenner estetske korekcije izgledati starije u odnosu na dob ranije sazrijevanje

Još vijesti