Galerija Liam Payne Liam Payne Liam Payne +1 Liam Payne

Liam je oduvijek bio slatkica! Cure su bile lude za njim još od One Directiona, a to se nastavilo i nakon raspada grupe. On je posljednja zvijezda koja je pala pod utjecaj estetskih operacija i unakazio si lice.

Kada se Liam Payne pojavio na crvenom tepihu premijere dokumentarca „All of Those Voices“ sve su oče bile uprte u njega. Došao je podržati bivšeg One Direction kolegu Louisa Tomlinsona i njegov dokumentarac. Fanovima je uvijek drago vidjeti da se dečki i dalje, godinama nakon raspada grupe, i dalje drže i međusobno podržavaju. Osim ovog ugodnog iznenađenje, dočekalo ih je i jedno neugodno. Liamovo lice!

Slika nije pronađena Bio je slatkica, sad se 'unakazio' odlaskom pod nož: Ovo je novi Zac Efron – i fanovi su razočarani

Liam ima lijepo i slatko lice, ali sada ga je promijenio uz pomoć estetskih operacija. Jasno je iz aviona da je radio neke estetske promjene jer se lice samo od sebe ne može ovoliko niti na ovaj način promijeniti. Ako ga i ti pamtiš ovako, sada ti slijedi šok.

 

 

Na crvenom se tepihu pojavio s full izraženom bradom, točnije vilicom, toliko drugačije izgleda da više niti ne liči na sebe. Slično je nedavno napravio i Zac Efron, ali on je rekao da je to morao napraviti zbog zdravstvenih razloga.

 

 

Nekima se ovaj novi look sviđa, ali većinom ipak prevladavaju komentari razočaranih obožavateljica. Koliko zapravo njegovo novo lice izgleda drugačije vidi se i na nedavnim fotkama s fanovima.

 

 

Totalno je to drugačiji Liam. Kako se tebi čini?

Sviđa li ti se Liamovo novo lice?

Ukupno glasova:

Mirta Miler Mirta je otvorena i iskrena sa svojim pratiteljima – priznala je da je bila na plastičnoj operaciji

Liam Payne novo lice Estetska operacija promijenio lice kako sada izgleda one direction danas

Još vijesti