Galerija Mirta Miler Mirta Miler - 1 Mirta Miler - 2 +3 Mirta Miler - 3

Ne volimo kada nas influenceri i slavne osobe muljaju da tako izgledaju prirodno, a svima je jasno da su radili estetske korekcije na sebi. Uspoređujemo se non stop s njima i zbog toga se javljaju problemi sa samopouzdanjem.

Svatko ima pravo promijeniti svoj izgled onako kako njemu odgovora i ne bi trebali shejmati slavne osobe i influencere koji se odlučuju na estetske zahvate. Jer zašto ne? Ako netko ima nesigurnost oko svog izgleda koja ga smeta i sputava, a može ju promijeniti, zašto to ne bi napravio. Pogotovo ako otvoreno priznaju što su radili i ne glume da tako izgledaju prirodno.

Marko Vuletić Marko Vuletić odgovorio hejterima koji prozivaju influencere da ništa ne rade

Domaća TikTok zvijezda u jednom od novih je videa ispričala da je napokon otišla na plastičnu operaciju koju si je već neko vrijeme željela. Išla je na operaciju grudi. U jednom od prijašnjih videa je rekla da zbog toga što je u kratkom vremenskom periodu izgubila dosta kilograma, nije sretna s tim kako joj grudi izgledaju i sada se odvažila to i promijeniti. Operacija joj je prošla dobro, a svojim je ženskim pratiteljicama otkrila i koliko ovaj popularan zahvat boli.

 

@mimiermakeup Replying to @fhfudbhxb36557 ♬ Miss You (Sped Up Version) - Oliver Tree & sped up nightcore

 

Ako ti je itko rekao da to ne boli, kaže da joj je žao što mora reći, ali tko god to kaže, taj laže. Boli, toliko da je bol jaka 10/10. Međutim, rekla je da je bila skroz okej nakon 3. dana. Ona je išla na operaciju 'podizanja' grudi. Podijelila je svoje iskustvo za sve one cure koje razmišljaju o tome, da se pripreme na moguće bolove, ali i da otvoreno svima prizna što joj se događa u životu. Njeni pratitelji sada čekaju da pokaže rezultate.

Tko želi biti milijunaš pitanje Tko želi biti milijunaš: Natjecateljicu u sinoćnjoj epizodi kviza izmučilo pitanje o 'Sumraku'

Mirta Miler mimiermakeup otvoreno iskreno Estetska operacija plastična operacija

Još vijesti