Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner Selfie u ogledalu +5 Kao moderna 'Mala sirena'

Kylie Jenner je još pokazala da joj je dosta glupih hejtera koji ostavljaju komentare koji nemaju smisla i komentiraju stvari koje ih se ne tiču. Ovo je drugi put ovog ljeta da se išla obračunati s jednim.

Svi misle da mogu slavnima pisati negativne i hejterske komentare jer to oni neće nikada vidjeti, a i zašto ne izbaciti svoje frustracije na nekom drugom. E pa ovoj hejterici se to obilo o glavu. Kylie je počela odgovarati na komentare koji ju prozivaju. Već je nedavno to napravila kada je netko komentirao njen posjeti tvornici Kylie Cosmeticsa, o čemu više možeš pročitati OVDJE. A sada je spustila curi koja joj je komentirala jedan od posljednjih videa na TikToku. Snimala se sa svojom prijateljicom, a svima su za oko zapele usne. Iako Kylie ima i inače velike usne, na ovom su videu ekstremne. Umjesto da kao i svi odmah prepozna da se radi o filteru koji su stavile preko videa i da to nije stvarno, ona je MORALA ići komentirati i sada joj se svi smiju jer joj je Kylie spustila.

 

@kyliejenner

 

♬ Favorite - ciara

 

Morala je naglasiti da joj nešto s usnama nije kako treba, a onda se javila Kylie. Samo joj je jednostavno napisala da je to filter i da se može ugasiti, kao da je pomalo glupa i da ne zna takve osnovne stvari. I to je bilo to! Komentar je zapalio fanove. Odjednom su svi počeli pisati lude komentare, u nadi da će i njima Kylie odgovoriti.

Komentar Kylie Jenner

Ako je ta cura i mislila da je baš kul, svi joj se sada smiju. Ideš nekoga hejtati, i onda ti ta osoba lijepo spusti. I na kraju se svi smiju tebi.

Breskvica Breskvica prije početka karijere vs. danas: Kako je popularna pjevačica izgledala s 15 godina?

Teodora Popovska Najkontroverzniji balkanski par: 17-godišnja TikTokerica u vezi s poznatim puno starijim reperom

Kylie Jenner hejter komentar odgovorila tiktok

Još vijesti