Slika nije pronađena

Iako nisu bile nominirane, Kim Kardashian i Kendall Jenner su se našle na sceni usred ceremonije kako bi dodijelile nagradu Emmyju, ali kad je Kim započela svoj govor, publika se počela smijati.

Da - Kim Kardashian i Kendall Jenner tijekom Emmyja su propisno ismijali i bilo je super cringey za gledati dok se to događalo. Kim Kardashian i Kendall Jenner došle su na pozornicu kako bi najavile kategoriju Izvanredni natjecateljski program. Nažalost, govor Kim Kardashian West je naišao na nekoliko problema. Kim se prvo spotaknula dok je zajedno sa sestrom hodala prema pozornici, a onda kad je Kim počela čitati svoj uvodni govor o kategoriji, publika je počela umirati od smijeha iako se Kim zapravo nije šalila.


Kim je započela govor sljedećim riječima: 'Naša obitelj iz prve ruke zna da istinski uvjerljiva televizija dolazi od stvarnih ljudi koji su točno onakvi kakvi jesu i ispred kamera'. Izjava je trebala samo biti činjenica, ali publika je shvatila to kao šalu i počela se smijati. Kendall je nastavila govor, dovršavajući Kiminu misao: 'Dok pričaju svoje priče, nefiltrirano i bez scenarija'. Smijeh je trajao samo malo, ali činilo se da je mnoštvo pretpostavilo da se Kim i Kendall šale na račun Keeping Up with the Kardashians, ali im to zapravo nije bila namjera.

Gledatelji na Twitteru su snimili i reagirali na taj awkward trenutak:


Srećom, nije se činilo da je kratki smijeh izbacio Kim i Kendall iz takta tijekom njihovog velikog trenutka. Sestre su se brzo snašle u prezentaciji i predale trofej u kategoriji Izvanrednog natjecateljskog programa RuPaulu Charlesu za njegov show RuPaul's Drag Race.U intervjuu s crvenim tepihom za E! prije nego što su Emmyji započeli, Kim je govorila o tome kako je Keeping Up with the Kardashians premijerno prikazan prije nego što je Emmy čak imao kategoriju reality televizije. Također, malo je progovorila i o svom neočekivanom novom životu na ranču u Wyomingu sa suprugom Kanye Westom. Kim je rekla da je pokušala prisustvovati jednom od Kanyjevih nedjeljnih nastupa u Wyomingu prije Emmyja, ali nije mogla to ostvariti. Nedjelja nije bila velika noć samo za Kim i Kendall, dok je trajala dodjela nagrada Emmy, na E! je premijerno bila prikazana nova epizoda Keeping Up With Kardashians – radi se o najnovijoj 17. sezoni showa!

Foto: Instagram Screenshot/ Twitter/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

[WOW] Kendall Jenner je postala plavuša i izgleda skroz neprepoznatljivo!

Najnovija teorija zavjere! Fanovi Billie Eilish uvjereni su da je ona pripadnica iluminata, evo zašto...

Selena Gomez otkrila da je bila zaljubljena u Colea Sprousea! Njegova reakcija je presmiješna...

emmy publika Dodjela nagrada Izrugivanje kim kardashian Kendall Jenner

Još vijesti