Galerija Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid - 5 +5 Bella Hadid - 8

Ovo se ljeto nose suknje niskog struka, i to minice koje su toliko kratke da ih niti ne možeš nositi drugačije jer bi previše pokazala. Bella Hadid je sada pozirala u suknji najnižeg struka ikada.

Niski struk se sve ozbiljnije vraća i nismo spremni za to. Hlače i suknje niskog struka stoje dobro samo curama poput Belle Hadid, koje izgledaju kao modeli. Bella zato voli nositi takvu odjeću, a u jednoj od posljednjih objava na Instagramu pokazala je suknju najnižeg struka ikada.

Bella Hadid Bella Hadid otkrila zbog koje haljine na crvenom tepihu nije mogla disati i crnilo joj se pred očima

Ovakve su se stvari nosile u 2000-ima i ne želimo da se vrate, ali ona se svim silama trudi upravo taj trend opet proširiti. Ima dovoljno utjecaja da to i može. Pa ipak, ovako niski struk kako je ona nosila je ipak malo previše. Toliko je nizak da da je spustila suknju još milimetar, pokazala bi previše.

 

 

Nosila ju se s korzetom, još jednim trenutnim velikim modnim hitom. Iako je suknja tako apsolutno nemoguća za nositi, fanovi su ostali očarani Bellinom figurom. Nekako nam se čini da joj je to i bila namjera. Oblik tijela kakav ima Bella je uzor mnogima, jer iako je mršava, ima naglašene bokove. Pa ipak, nemoj pokušati ekstremnim dijetama doći do ovakvog izgleda jer definitivno nije zdravo. Bella je model i vjerojatno od nje zahtijevaju da ovako izgleda kako bi mogla nositi revije popularnih dizajnera.


Kourtney i Travis Svi ismijavaju porcije hrane koje su Kourtney i Travis poslužili na svom vjenčanju

bella hadid niski struk najniži struk Moda

Još vijesti